Topeak JoeBlow Max: De ideale fietspomp voor MTB-banden

42,95

De Topeak JoeBlow Maxis een hoogwaardige, professionele kogellager-pomp waarmee je fietsbanden snel en gemakkelijk kunt oppompen. Het heeft een brede range van drukmetingen geschikt voor mountainbikes. De stevige constructie met stalen buis en verstelbare handgreep garandeert lange levensduur en de rvs-voetplateau biedt extra stabiliteit tijdens het pompen. Daarnaast beschikt de pomp over een grote luchtdrukmeter, twee adapters voor de slang en ventiel en een dubbelwandige zuigercilinder die het toelaat om meer lucht in te blazen met minder krachtinspanning.

Artikelnummer: topeak-vloerpomp-joeblow-max Categorie:

Topeak JoeBlow Max

TOPEAK Joeblow Max is een professioneel ontworpen vloerpomp die je helpt bij het snel en efficiënt oppompen van je fietsbanden. Deze pomp is speciaal ontworpen voor mountainbikers en vereist weinig kracht om de banden optimaal op te pompen. De Joeblow Max wordt geleverd met een hoogwaardige aluminium behuizing, die sterk genoeg is om tegen de elementen te bestand zijn terwijl hij ook licht genoeg is voor gemakkelijk transport. Het verstelbare ventielkopsysteem maakt het mogelijk om bijna elke soort ventiel te bedienen, en de maximaal bereikbare druk van 81 PSI (5,6 bar) is meer dan genoeg voor bijna alle soorten fietsbanden.

Uniek design

Het unieke design van de joeblow max maakt gebruik van T-handvatten aan weerszijden die zorgen voor eenvoudig gebruik met twee handen terwijl het krachtige duimgat op het bovenste gedeelte bied extra stabiliteit tijdens het oppompen. De Joeblow Max wordt geleverd met een plastic hoofdkap die je beschermt tegen stof en water tijdens opslag of transit. Kortom, de TOPEAK Joeblow Max biedt mountainbikers een betrouwbare pomp die kan worden gedragen in elke situatie, waardoor je altijd klaar bent voor jouw volgende avontuur!

Extra informatie

Gewicht 1,43 kg
Barcodes

4712511823462

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: Topeak JoeBlow Max: De ideale fietspomp voor MTB-banden