TOPEAK Joeblow ELITE Fietspomp: Eersteklas Kwaliteit & Prestaties

79,95

TOPEAK Joeblow ELITE Fietspomp is een hoge kwaliteit, krachtige en betrouwbare pomp voor mountainbikes met een vermogen van 300psi. Deze voetpomp heeft een extra lange stang voor extra bereik en precisie, samen met een gepatenteerd TwinTurbo-technologie die de luchtstroom verdubbelt voor snellere opblaasresultaten. Het bevat ook een drukmeter, waarmee je de bandenspanning gemakkelijk kunt controleren.

Artikelnummer: topeak-vloerpomp-joeblow-elite Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Joeblow ELITE Fietspomp

TOPEAK Joeblow ELITE is een hoogwaardige en professionele fietspomp die is ontworpen om een ​​hoge luchtdruk te leveren voor verschillende soorten banden. Met deze pomp kunnen gebruikers hun banden met extreem hoge druk oppompen tot wel 11 bar. De Topeak JoeBlow Elite is gemaakt van CNC-gefreesd aluminium dat speciaal is ontworpen om sterkte en duurzaamheid te bieden. Het heeft een stevige, duurzame constructie met zware kwaliteitselementen die verzekert dat de pomp het jarenlang goed blijft doen. Het bevat ook een extra stevig handvat voor extra comfort tijdens het pompen, waardoor gebruikers meer controle en stabiliteit tijdens het gebruik ervan hebben.

Accessoires

Daarnaast bevat de TOPEAK Joeblow ELITE Fietspomp ook meerdere accessoires zoals twee verschillende ventieladapters, waarmee gebruikers elk type bandventiel moeiteloos kunnen bedienen. Opmerkelijk genoeg bevat het ook een drukmeter met ingebouwde LED-verlichting, wat perfect is voor situaties in slecht verlichte ruimtes of in donkere omstandigheden. Kortom, als je op zoek bent naar eenzelfde kwaliteitspomp die je precies kan geven wat je nodig hebt, dan is de Topeak JoeBlow Elite zeker iets voor jou!

Extra informatie

Barcodes

4712511836295

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Geel

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Joeblow ELITE Fietspomp: Eersteklas Kwaliteit & Prestaties