TOPEAK Fixer F25 zadeltas klem: comfortabel en veilig fietsen

10,50

De Topeak Fixer F25 zadeltas klem is een handige accessoire voor het vervoeren van kleine items zoals sleutels, geld en andere kleine spullen tijdens het fietsen. Deze klem bevestig je eenvoudig aan de zadelpen of stuurpen van je fiets. Het is uitgerust met een stevige rubberen band en een boven- en onderste clip om ervoor te zorgen dat je spullen veilig en stevig vastzitten. Hierdoor blijven je spullen goed beschermd tegen weersinvloeden en stoten.

Artikelnummer: topeak-houder-zadeltas-fixer-f25 Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Fixer F25 zadeltas klem

De Topeak Fixer F25 Zadeltas Klem is een duurzame en betrouwbare klem die ontworpen is om zadeltassen stevig op hun plaats te houden. De klem bestaat uit twee delen met een draaibare schroef waarmee de zadeltas vastgezet kan worden. Hij heeft een speciale clip die aan de achterkant van de klem bevestigd is en die beweegt als je de schroef aandraait, waardoor de klem steviger vastklikt.

Multi inzetbaar

Deze klem is gemaakt van sterk, corrosiebestendig aluminium dat gemakkelijk afgeschrobd kan worden als het vuil wordt. Door middel van verschillende maten adapterringen past hij op bijna alle soorten zadelstangen. Je kunt de adapter gebruiken om het formaat van je zadelstang aan te passen en zo eenvoudiger te monteren. Deze stevige klem kan ook gebruikt worden voor andere accessoires zoals fietslichten of bidons. Met de Topeak Fixer F25 Zadeltas Klem ben je verzekerd dat je bagage goed op hun plaats blijft tijdens het fietsen!

Extra informatie

Barcodes

4712511829587

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Fixer F25 zadeltas klem: comfortabel en veilig fietsen