Aanbieding!

Topeak DynaWedge WP Strap Zadeltas – Waterdichte Zadeltas voor Uw Belangrijkste Accessoires

27,85

De Topeak DynaWedge WP strap is een kleine, waterdichte zadeltas met een verstelbare riem die dient als montagebevestiging. De tas heeft een robuust ontwerp en is gemaakt van waterafstotende materialen met daarbovenop een stevige uitbreiding die beschermt tegen regen. Het interieur is afgewerkt met reflecterende materialen voor extra veiligheid en de riem kan aan elke fietszadel worden bevestigd.

Artikelnummer: topeak-zadeltas-dynawedge-wp-strap Categorie:
Pagina Delen:

Topeak DynaWedge WP Strap

De Topeak DynaWedge WP strap is een waterdichte zadeltas die speciaal is ontworpen om je benodigdheden te vervoeren tijdens korte of lange fietstochten. Deze tas is gemaakt van waterdicht materiaal dat naast het waarborgen van de inhoud ook een stijlvolle en slanke look biedt. Er zit een modern veersluitingssysteem op de tas, waardoor het openen en sluiten erg eenvoudig wordt. Met een capaciteit van 0,8 liter biedt deze zadeltas voldoende ruimte voor al je spullen, zoals sleutels, geld, telefoon enzovoort.

Extra zichtbaar in het donker

Bovendien heeft deze tas sterke stoffering aan de buitenzijde en twee reflecterende strips voor extra veiligheid in het donker. De DynaWedge WP strap is ook compatibel met alle Topeak MTX serie gepatenteerde bevestigingssystemen, waardoor hij gemakkelijk aan elke fiets te bevestigen is. Kortom, de Topeak DynaWedge WP strap is de perfecte manier om al je essentiële items mee te nemen op elke rit.

Extra informatie

Barcodes

4712511833607

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: Topeak DynaWedge WP Strap Zadeltas - Waterdichte Zadeltas voor Uw Belangrijkste Accessoires