Topeak Dynawedge Micro zadeltas – Kompakte en Lichtgewicht Tas voor de Fiets

34,95

De TOPEAK Dynawedge Micro Zadeltas is een kleine, lichtgewicht zadeltas die ideaal is voor het meenemen van essentiële items tijdens het fietsen. Het is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een robuuste rits om je spullen veilig te houden. De Dynawedge Micro is ontworpen met reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid in het donker. Het biedt ook eenvoudige toegang tot je spullen via de bovenzijde van de tas, waardoor er geen noodzaak is om af te stappen en de tas los te maken.

Artikelnummer: topeak-zadeltas-dynawedge-micro Categorie:
Pagina Delen:

Topeak Dynawedge Micro zadeltas

De Topeak Dynawedge Micro zadeltas is perfect voor de fietser die op zoek is naar een compacte, lichtgewicht fietstas. Het is ideaal voor het opslaan van kleine items zoals sleutels, portemonnee of telefoon. Dankzij de stevige constructie en waterbestendige materialen blijven al je essentiële spullen droog en veilig.

Super klein

De TOPEAK Dynawedge Micro Zadeltas heeft een grote hoofdcompartiment met een extra binnenvak om kleinere items te scheiden. Er zijn ook twee handzuilnetten aan de zijkant van de tas om gemakkelijk toegang te krijgen tot je spullen. De tas is voorzien van reflecterende elementen waardoor je beter zichtbaar bent in het donker en ’s avonds laat. Het montagesysteem bestaat uit twee bevestigingsbanden die je makkelijk vastklemt aan elke standaard racefiets-zadelpen. De banden worden geleverd met wielvormige spannernippels waarmee je de tas stevig vast kunt zetten op de fiets. Het unieke design van de band verzekert dat hij goed past op elk type racefiets-zadelpen en dat hij niet losraakt terwijl je fietst.

Weegt bijna niks

In totaal weegt de Topeak Dynawedge Micro slechts 90 gram, waardoor hij perfect is voor lange afstandswedstrijden of dagelijks gebruik. Hij kan ook worden gebruikt als looprugzak met behulp van een apart verkrijgbare schouderriem die gemakkelijk te bevestigen is aan de bovenkant van de tas. Kortom, als je op zoek bent naar een lichte, duurzame fietstas voor kleine items dan is de Topeak Dynawedge Micro ideaal!

Extra informatie

Barcodes

4712511833591

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: Topeak Dynawedge Micro zadeltas - Kompakte en Lichtgewicht Tas voor de Fiets