TOPEAK Defender RC11/RX Spatbordbevestiging – Perfecte Bescherming voor Uw Fiets.

10,50

De Topeak Defender RC11/RX Spatbordbevestiging is een uniek, krachtig en flexibel bevestigingssysteem dat kan worden gebruikt om spatborden aan mountainbikes, stadsfietsen of racefietsen te bevestigen. Het is eenvoudig te installeren en biedt door het breed aanpasbare ontwerp maximale veerkracht op oneffen ondergrond. De bevestiging zorgt voor extra veiligheid en schokdemping voor je fiets.

Artikelnummer: topeak-spatbordbevestiging-defender-rc11-rx Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Defender RC11/RX Spatbordbevestiging

De Topeak Defender RC11/RXSpatbordbevestiging is een stevige, betrouwbare spatbordbevestiging die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Dit betekent dat deze spatbordbevestiging bestand is tegen veelvuldige weersinvloeden en lang meegaat. Het draagvermogen bedraagt maximaal 25 kg, waardoor hij geschikt is voor tips en zware ladingen. Het monteren gaat erg eenvoudig; het bevestigen gebeurt door middel van twee krachtige klemmen die eenvoudig om de buizen te bevestigen zijn; er hoeft geen gereedschap bij aangeschaft te worden. De schroeven waarmee het spatbord bevestigd wordt zijn robuust en voldoende stevig om dit product veilig op je fiets te houden.

In het kort

De Topeak Defender RC11/RX Spatbordbevestiging is een stevige, betrouwbare spatbordbevestiging die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Het draagvermogen bedraagt maximaal 25 kg en hij bied daarnaast ook nog eens goede bescherming tegen weerselementen tijdens het fietsen.

Extra informatie

Barcodes

4712511834208

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Defender RC11/RX Spatbordbevestiging - Perfecte Bescherming voor Uw Fiets.