TOPEAK Defender M1/XC 27 inch Spatbordset | Grootste Bescherming voor je Mountainbike

46,50

De TOPEAK Defender M1/XC 27 inch SpatbordSet is een spatbordset dat speciaal is ontworpen voor mountainbikes met een 27,5 inch wielmaat. De set bestaat uit twee stevige spatborden die je aan de voor- en achterkant kunt bevestigen. Ze beschermen je tegen modder en water van de weg als je off-road gaat. Het pakket bevat ook alle benodigde montageaccessoires voor eenvoudige installatie.

Artikelnummer: topeak-spatbord-set-defender-m1-xc-27,5inch Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Defender M1/XC 27 inch Spatbordset

De Topeak Defender M1/XC 27,5 inch SpatbordSet biedt een stevige, duurzame bescherming voor je fiets. De spatborden zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, waardoor ze resistent zijn tegen schokken en vuil. De achterkant is bovendien bekleed met een rubberen coating die ervoor zorgt dat de spatborden stevig blijven zitten. De spatborden zijn voorzien van reflecterende striping die helpt om meer zichtbaarheid op de weg te creëren. Daarnaast zorgen de clips en schroeven ervoor dat de installatie snel en eenvoudig verloopt. Met deze set heb je dus alleen maar profijt van extra bescherming tegen water, modder en steentjes!

Extra informatie

Barcodes

4712511833188

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Defender M1/XC 27 inch Spatbordset | Grootste Bescherming voor je Mountainbike