Topeak Defender M1 Spatbordbevestiging – Perfecte Pasvorm

8,95

De Topeak Defender M1 Spatbordbevestiging is een stevige en duurzame mount voor het bevestigen van spatborden aan de Defender M1-serie fiets. De montage past op elk type stuur en de snelle tool-vrije installatie maakt het gemakkelijk om de bevestiging te plaatsen. Het is ontworpen om meer rijcomfort te bieden door de werparmen te verminderen en tegelijkertijd een robuuste constructie te bieden die bestand is tegen schokken en trillingen.

Artikelnummer: topeak-spatbordbevestiging-defender-m1 Categorie:
Pagina Delen:

Topeak Defender M1 Spatbordbevestiging

De Topeak spatbordbevestiging voor de Defender M1 serie is een perfecte manier om je fiets op een efficiënte en stevige manier te voorzien van een spatbord. Met deze bevestigingskit wordt het plaatsen van een spatbord eenvoudig en snel.

De bevestigingskit is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor stevigheid en duurzaamheid. De kit bevat twee spatbordbeugels, twee kleine schroeven, twee grote schroeven, twee plastic moeren en een plaat met twee bevestigingsgaten. Alle onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie.

Installeren op een makkelijk manier

Met de Topeak Defender M1 Spatbordbevestiging kun je je fiets op stevige wijze voorzien van een spatbord. Het installeren is eenvoudig en het spatbord blijft stevig bevestigd, waardoor het onder alle weersomstandigheden meegaat. De schroeven en moeren zijn gemakkelijk te verstellen en te verwijderen voor gemakkelijk onderhoud.

Kortom, met de Topeak spatbordbevestiging voor de Defender M1 serie kun je eenvoudig en snel een spatbord aan je fiets bevestigen. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het spatbord stevig bevestigd blijft, zelfs onder extreme weersomstandigheden. De schroeven en moeren zijn eenvoudig te verstellen en te verwijderen, wat het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt.

Extra informatie

Barcodes

4712511829082

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Topeak Defender M1 Spatbordbevestiging - Perfecte Pasvorm