TOPEAK CO2 Patronen 16gr Cobra (5 Stuks) – Perfect voor de Fietser!

12,95

De TOPEAK CO2 Patronen 16gr Cobra zijn een set van 5 CO2 patronen die geschikt zijn voor het op pompen van Dunlop en Presta ventielen. Deze patronen hebben een inhoud van 16 gram, waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik met een kleine of middelgrote band. Door hun kleine formaat en gewicht zijn deze patronen eenvoudig te transporteren en te gebruiken.

Artikelnummer: topeak-co2-patronen-cobra-16gr-5-stuks Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK CO2 Patronen 16gr Cobra (5 stuks)

De Topeak CO2 Patronen Cobra 16gr zijn ideaal voor het snel oppompen van je fietsband wanneer die onverwachts leegloopt. Met deze 5 stuks CO2 patronen in je zadeltas hoef je nooit meer zonder lucht te zitten.

Deze patronen zijn gemaakt van een lekvrij materiaal en bieden een krachtige luchtstroom (CO2) om je banden in enkele seconden op te pompen. De CO2 patronen worden geleverd als 5 x 16 gram capsules die geschikt zijn voor alle gebruikelijke ventielen.

Super snel oppompen

De Topeak CO2 patronen Cobra 16gr zijn makkelijk in gebruik, snel in de handeling en leveren betrouwbare resultaten. Hoewel klein van afmeting bieden deze patronen een verbazingwekkend krachtige pompkracht. Een perfecte oplossing voor wanneer je plotseling met een lege band komt te zitten!

Extra informatie

Barcodes

4260012354218

Kleur

Oranje

Hoofdkleur

Merk

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK CO2 Patronen 16gr Cobra (5 Stuks) - Perfect voor de Fietser!