Topeak Carbon Bidonhouder Shuttle Cage Z

71,95

De Topeak Carbon Bidonhouder Shuttle Cage Z is een lichtgewicht, stijlvolle bidonhouder die perfect aansluit op Europese- en klassieke style frames. Deze bidonhouder is gemaakt van duurzaam en licht carbonfiber materiaal dat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Het ontwerp biedt een veilige en betrouwbare omsluiting voor zowel flessen met conventionele als SoftFlask. Deze bidonhouder heeft ook gebruik gemaakt van elastische banden voor eenvoudige montage.

Artikelnummer: topeak-bidonhouder-shuttle-cage-z-carbon Categorie: Tags: , , , ,

Topeak Carbon Bidonhouder Shuttle Cage Z

De Topeak Carbon Bidonhouder Shuttle Cage Z is een stevige, lichtgewicht bidonhouder die ontworpen is met een uitstekende aerodynamische prestatie in het achterhoofd. Deze bidonhouder is gemaakt van een ultralichte en stijve carbon fiber composiet wat resulteert in slechts 25 gram. Ondanks de lage gewicht, biedt deze bidonhouder toch voldoende sterkte om krachtige impact te weerstaan, waardoor hij perfect geschikt is voor mountainbikers.

Unieke open structuur

De Topeak Bidonhouder Shuttle Cage Z Carbon heeft een innovatieve grip-methode die je bidon goed vastgrijpt en tegelijkertijd snel uitneembaar maakt. De unieke open structuur van deze bidonhouder help bij het gemakkelijk plaatsen en verwisselen van de bidons zelfs met dikke handschoenen aan. Er zijn op dit model twee sets bevestigingsgaten geïntegreerd waardoor je hem op verschillende locaties kunt monteren en zo je rijervaring nog meer naar jouw wensen kunt personaliseren.

Lichter slimmer

De Topeak Bidonhouder Shuttle Cage Z Carbon zal zeker elke avonturier helpen om lange ritten comfortabeler af te leggen door middel van extra hydratatie tussendoor. Met de slimme combinatie van sterkte, licht gewicht en innovatief design biedt deze bidonhouder veel voordelen die je verbazingwekkende prestaties mogelijk maken tijdens het fietsavontuur.

Extra informatie

Gewicht 40 kg
Barcodes

4712511835922

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model