TOPEAK Bandenafnemers voor de Fiets – Veilig en Betrouwbaar Monteren.

2,95

TOPEAK Bandenafnemers voor de fiets is een essentiële tool voor het wisselen van banden of om lekke banden te repareren. De tools worden geleverd met twee specifieke schroevendraaier-bits, een slanke design voor eenvoudig gebruik en een stevige grip. Het is perfect voor thuisgebruik en geschikt voor alle soorten fietsbanden.

Artikelnummer: topeak-survivel-gear-bandenlichter-set Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Bandenafnemers voor de fiets

De Topeak bandenafnemers voor de fiets zijn een handig gereedschap dat ervoor zorgt dat je altijd klaar bent voor de volgende rit. De bandenlichters passen op elke fietsband. Ze zorgen er voor dat je je banden makkelijk kunt demonteren als je je banden wilt repareren.De afnemers zijn gemaakt van duurzaam staal met een speciale coating om ze bestand te maken tegen corrosie en weersinvloeden. Ze zijn te gebruiken met zowel hoge als lage drukbanden.

Compact en licht

De Topeak bandenafnemers zijn compact en licht van gewicht voor eenvoudig transport en opslag. De beugel heeft een verstelbare klem die de fietsband veilig en stevig vast houdt tijdens het afnemen. Daarnaast hebben ze ook een kleine greep die het afnemen van de band vergemakkelijkt.

Met de Topeak bandenafnemer ben je altijd verzekerd van een goede prestatie en optimaal comfort. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en een speciale coating, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en andere schadelijke elementen. Ze zijn eenvoudig te monteren en bieden je een hoog draagcomfort tijdens elke rit.

Extra informatie

Barcodes

4712511829884

Kleur

Zwart

Hoofdkleur

Merk

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Bandenafnemers voor de Fiets - Veilig en Betrouwbaar Monteren.