TOPEAK Achterspatbord XC11 voor 27.5 inch – Style je fiets optimaal af!

30,95

De TOPEAK Achterspatbord XC11 is een achterspatbord dat speciaal is ontworpen voor 27.5 inch fietsen. Het heeft een stevig ontwerp dat bestand is tegen stoten en schokken en het is ideaal voor het beschermen van de berijder tegen modder, vuil en water en voorkomt dat er spetters op de achtervolgers terecht komen. Daarnaast heeft het een uniek ontwerp dat het gewicht van de fiets minimaliseert.

Artikelnummer: topeak-achter-spatbord-xc11-27,5 Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Achterspatbord XC11

De Topeak Achterspatbord XC11 is het ideale accessoire voor iedereen die op een 27.5 inch mountainbike rijdt. Het spatbord beschermt je en je mountainbike tegen modder en vuil.

Het spatbord is gemaakt van een hoogwaardige kunststof voor optimale sterkte en duurzaamheid. Het spatbord is speciaal ontworpen om aan de achterkant van je mountainbike te bevestigen. De montage is eenvoudig dankzij de montageklemmen die compatibel zijn met meerdere types mountainbikes met een 27.5 inch schijfrem.

Minimalistisch

Het spatbord is licht van gewicht en heeft een minimalistisch design. Het is ook ideaal voor het vervoeren van accessoires zoals kleding, eten en drank. Het spatbord is makkelijk te reinigen en is beschermd tegen roest en corrosie.

Kortom, als je op zoek bent naar een stevig en duurzaam achterspatbord dat goed past bij je 27.5 inch mountainbike, dan is de Topeak Achterspatbord XC11 de perfecte keuze.

Extra informatie

Barcodes

4712511833171

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart/grijs

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Achterspatbord XC11 voor 27.5 inch - Style je fiets optimaal af!