TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 voor 29 inch Fietsen

30,95

Het TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 is een duurzaam en licht achterspatbord dat is ontworpen voor mountainbikes met 29 inch wielen. Het spatbord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt bescherming tegen modder, stenen en andere objecten. Bovendien is het spatbord voorzien van reflecterend materiaal voor meer zichtbaarheid in het donker. Het spatbord is eenvoudig afneembaar als je deze niet nodig hebt.

Artikelnummer: topeak-achter-spatbord-defender-xc11-29inch Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Achterspatbord Defender XC11

De Topeak Achterspatbord Defender XC11 29 inch biedt een perfecte oplossing om je bagage en vuil tegen ongewenste vlekken en schade te beschermen. Dit stabiele en robuuste achterspatbord is geschikt voor 29-inch wielen en heeft een stevige constructie. Het spatscherm heeft een gewicht van 250 gram en heeft een afneembare schokdemper die de impact op de fiets minimaliseert.

Het spatscherm heeft een gelaagde constructie, wat de duurzaamheid vergroot. Deze constructie biedt ook extra sterkte. Bovendien heeft het spatscherm een speciale, gepatenteerde geleiders die je bagage of vuil naar de rand van het scherm leiden.

Eenvoudinge montage

Het spatscherm is eenvoudig te monteren met de universele montagebeugel en de twee zelf-borende schroeven die worden meegeleverd. De beugel past op frames met buisdiameters tussen 25 en 40 mm. Het spatscherm is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.

De Topeak Achterspatbord Defender XC11 29 inch is een solide, duurzaam en stijlvol achterspatbord dat je perfect kunt gebruiken om je bagage en vuil tegen vlekken en schade te beschermen.

Extra informatie

Barcodes

4712511830866

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 voor 29 inch Fietsen