TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 26 inch – voor Veiligheid & Comfort onderweg met je MTB

30,95

TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 26 inch is een perfecte oplossing voor je mountainbike. Het is een stevig spatbord dat de fietser beschermt tegen vuil, modder en water dat opgeworpen wordt door het achterwiel. Het is gemaakt van aluminium en weegt slechts 279 gram. Er is geen gereedschap nodig voor de installatie en heeft een universele montage-kit om het compatibel te maken met alle soorten mountainbikes.

Artikelnummer: topeak-achter-spatbord-defender-xc11-26inch Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 26 inch

De TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 26 inch is speciaal ontworpen is om fietsers te beschermen tegen regen, modder en vuil dat door de wielen wordt opgeworpen. Het spatbord wordt geleverd met een stevige staal constructie, die een goede bescherming biedt tegen de elementen. Het is gemaakt van robuust polypropyleen materiaal en is ideaal voor het gebruik met 26 inch MTB-fietsen.

Eenvoudige montage

Het spatbord is gemakkelijk te monteren met behulp van speciale klemsluitingen, waardoor het eenvoudig aan de achterkant van de fiets kan worden bevestigd. De klemsluitingen zijn verstelbaar, zodat het spatbord naar het gewenste hoogte kan worden aangepast. Het spatbord kan ook worden verwijderd wanneer het niet wordt gebruikt.

De Defender XC11 biedt een uitstekende bescherming tegen vuile wielen met zijn grote en stevige constructie. Het materiaal is sterk genoeg om jaren mee te gaan, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Het spatbord is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dus er is altijd een spatbord dat precies bij jouw fiets past!

Extra informatie

Barcodes

4712511826807

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Achterspatbord Defender XC11 26 inch - voor Veiligheid & Comfort onderweg met je MTB