Topeak Achterspatbord Defender MTX voor Beam Rack MTX & MTX EXTC9615

9,95

Topeak Achterspatbord Defender MTX is een stevige beschermer aan de achterkant van een fiets die specifiek is ontworpen voor de Beam Rack MTX en MTX EXTC9615 drager. Het beschermt de drager tegen weersinvloeden alsook eventuele schade wanneer er met de fiets wordt gereden. Het bevat ook reflecterende strips, die weggebruikers helpen om de fiets gemakkelijk te zien in het donker.

Artikelnummer: topeak-achter-spatbord-defender-mtx Categorie:
Pagina Delen:

Topeak Achterspatbord Defender MTX

Het Topeak Achterspatbord Defender MTX is speciaal gemaakt voor de Beam Rack MTX en de MTX EXTC9615. Het is gemaakt van stevig, lichtgewicht polypropyleen met een geïntegreerde verzilverde voetplaat voor de snelle en gemakkelijke montage. Het spatscherm helpt rijders om schoon te blijven als ze hun fietstochten ondernemen.

Het stabiele polypropyleen materiaal voorkomt dat het spatscherm lost om schade of letsel te voorkomen. Het heeft ook een versterkte voorkant die bescherming biedt tegen weersinvloeden, zoals regen en wind.

Innovatief

De Topeak Achter Spatborden hebben een innovatief, veelzijdig design dat zeer gebruiksvriendelijk is. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de stijl van de fiets. Met het toevoegen van een ander spatbord kunnen rijders hun fiets uniek maken met behulp van kleur en stijl.

Kortom, de Topeak Achterspatbord Defender MTX is een erg handig product voor iedereen die aan de slag gaat met de Beam Rack MTX en de MTX EXTC9615. Het is eenvoudig te installeren, heeft een stevig, lichtgewicht materiaal, heeft een versterkte voorkant voor extra bescherming, is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en kan worden aangepast aan de stijl van de fiets.

Extra informatie

Barcodes

4712511827064

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Topeak Achterspatbord Defender MTX voor Beam Rack MTX & MTX EXTC9615