Toebehoren dragers

Snelbinders en andere bagagedrager toebehoren zijn essentiële accessoires voor fietsers die dagelijks hun spullen op de fiets vervoeren. De snelbinders zijn elastische banden die aan de bagagedrager worden bevestigd en worden gebruikt om verschillende soorten bagage op de fiets te bevestigen, zoals tassen, kratten en dozen. Deze snelbinders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten bagage.

Een andere populaire bagagedrager toebehoren is de fietstas. Fietstassen zijn er in verschillende maten en vormen en worden bevestigd aan de zijkanten van de bagagedrager. Deze tassen zijn ideaal voor het vervoeren van boodschappen, kleding en andere dagelijkse benodigdheden. Ze zijn ook handig voor het meenemen van spullen tijdens een lange fietstocht.

Een ander belangrijk accessoire voor de bagagedrager is de fietskrat. Een fietskrat is een plastic of houten krat die op de bagagedrager kan worden bevestigd. Deze kratten zijn ideaal voor het vervoeren van grotere spullen zoals drankjes, boeken of sportartikelen.

Enig resultaat

Enig resultaat