Thule Kinderzitje Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging

159,95

Het Thule Kinderzitje Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging is een hoogwaardig, veilig en comfortabel kinderzitje voor fietsritten. Met een zachte zitting, 5-punts gordelsysteem, verstelbare voetsteunen en gemakkelijk schoon te maken bekleding, biedt het zitje alles wat je nodig hebt. Het heeft een geïntegreerd slot en past op de meeste fietsframes. Veiligheid en gemoedsrust voor jou en je kind.

Artikelnummer: yepp-thule-kinderzitje-2-maxi-frame-bevestiging Categorie:
Pagina Delen:

Thule Kinderzitje Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging

Het Thule Kinderzitje Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging is een hoogwaardig en veilig kinderzitje dat speciaal is ontworpen om jouw kleintje comfortabel en beschermd te vervoeren tijdens fietsritten. Met oog voor detail en innovatie biedt dit zitje tal van functies die zorgen voor gemak, gebruiksgemak en gemoedsrust voor jou en jouw kind.

Kenmerken:

1. Comfortabele Zitting

Het zitje is uitgerust met een zachte en schokabsorberende zitting, waardoor jouw kind comfortabel kan zitten tijdens het rijden. De zitting is ergonomisch gevormd om de juiste ondersteuning te bieden en vermoeidheid te verminderen, zelfs tijdens langere ritten.

2. Veiligheid en Bescherming

De veiligheid van jouw kind is van het grootste belang. Het Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging kinderzitje voldoet aan strenge veiligheidsnormen en is TÜV-gecertificeerd. Het beschikt over een 5-punts gordelsysteem om jouw kind stevig op zijn plaats te houden en een betrouwbare magnetische gesp voor eenvoudig vast- en losmaken.

3. Frame Bevestiging

Dit kinderzitje is ontworpen voor bevestiging aan het frame van jouw fiets. Het biedt een stevige en stabiele montage, waardoor je vol vertrouwen met jouw kind kunt fietsen. Het framebevestigingssysteem is geschikt voor de meeste fietsframes en kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende formaten.

4. Verstelbare Voetsteunen en Gordel

Om ervoor te zorgen dat jouw kind comfortabel en veilig blijft zitten naarmate hij groeit, is het kinderzitje voorzien van verstelbare voetsteunen en gordels. Hierdoor kan je het zitje aanpassen aan de lengte van jouw kind, waardoor je langer van het zitje kunt genieten voordat je naar een groter model moet overstappen.

5. Waterafstotend en Gemakkelijk te Reinigen

De bekleding van het Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging kinderzitje is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Of jouw kind nu per ongeluk iets morst of het begint te regenen, je kunt de bekleding eenvoudig schoonvegen en het zitje weer klaar maken voor de volgende rit.

6. Geïntegreerd Slot

De Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging wordt geleverd met een geïntegreerd slot, waarmee je het kinderzitje veilig aan het fietsframe kunt vergrendelen. Dit voorkomt diefstal van het zitje wanneer je de fiets onbeheerd achterlaat.

Installatie:

Het installeren van het Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging kinderzitje is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde gereedschappen. Het framebevestigingssysteem kan worden aangepast aan verschillende fietsframes en zorgt voor een stevige en veilige pasvorm.

Voor de eerste installatie moet je de bijgeleverde instructies volgen om het zitje correct op jouw fietsframe te monteren. Zorg ervoor dat alle bevestigingen stevig zijn vastgedraaid voordat je jouw kind in het zitje plaatst.

Compatibiliteit:

Het Thule Kinderzitje Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging is compatibel met de meeste fietsframes, maar het is raadzaam om de compatibiliteit te controleren voordat je het zitje aanschaft. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte en bevestigingsmogelijkheden op jouw fietsframe zijn om het kinderzitje veilig te kunnen installeren.

Conclusie:

Het Thule Kinderzitje Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging biedt een comfortabele, veilige en praktische oplossing om jouw kind op een fietsrit mee te nemen. Met zijn hoogwaardige kenmerken, waaronder comfortabele zitting, veiligheidsgordel, verstelbare voetsteunen en gemakkelijk te reinigen bekleding, voldoet dit kinderzitje aan de behoeften van jou en jouw kind. Met het geïntegreerde slot en stevige framebevestiging kan je met vertrouwen op pad gaan, wetende dat jouw kind veilig en gelukkig is tijdens elke fietstocht.

Extra informatie

Gewicht 3,07 kg
Barcodes

0091021019324

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Black, Zwart

Een vraag stellen over dit product: Thule Kinderzitje Yepp 2 Maxi Frame Bevestiging