Team Bidon 750 ml van TOPEAK – Drinkfles voor Sport en Outdoor Activiteiten

6,50

De Team Bidon 750 ml van TOPEAK is een duurzame, waterfles met een inhoud van 750 ml. De fles is gemaakt van food-grade kunststof voor veilig en hygiënisch gebruik. Het mondstuk heeft een rubberen coating om goed aan te sluiten en de opening is groot genoeg om ijs toe te voegen. De bidon is licht in gewicht, gemakkelijk schoon te maken en perfect voor fietsers, wandelaars of andere sporters die hun hydratatie onderweg willen controleren.

Artikelnummer: topeak-bidon-team-0,75-ltr Categorie: Tags: , , , , ,

Team Bidon 750 ml van TOPEAK

De Topeak Team 750 ml bidon is een duurzame bidon die geschikt is voor fietsers, maar ook andere sporters. Het is gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij Polypropyleen bestand tegen temperatuurschommelingen. De bidon heeft een hygiënisch afneembaar mondstuk dat volledig doorloopt tot aan de onderkant van de fles om schimmelvorming te voorkomen. Het heeft ook een speciaal sportmondstuk met een ventiel om te voorkomen dat er water verloren gaat tijdens het drinken. Het speciale ventiel zorgt ook voor een extra grote drankstroom per slok, waardoor je minder tijd kwijt bent aan drinken tijdens lange ritten.

Makkelijk vasthouden

De onderste rand van de fles is groot genoeg om hem gemakkelijk vast te houden of aan je fietsframe te monteren. De bovenrand kan worden geopend met behulp van een schroefdop op twee posities kan worden gezet, waardoor hij makkelijk te openen en weer dicht te doen is met één hand. Met zijn stevige constructie en veelzijdige functies, biedt de Team Bidon 750 ml van TOPEAK de perfecte mix van stevigheid, functionaliteit en stijl – alles wat je nodig hebt voor comfortabel en veilig drinken onderweg op je fiets!

Extra informatie

Gewicht 90 kg
Barcodes

4260477064820

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model