Tassen & manden en meer

Fietstassen en fietsmanden zijn populaire accessoires voor fietsers die extra opslagruimte nodig hebben tijdens het fietsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en stijlen om aan de behoeften van verschillende fietsers te voldoen.

Fietstassen zijn er in verschillende soorten, zoals achtertassen, frametassen, stuurtassen en zadeltassen. Achtertassen worden aan de achterkant van de fiets bevestigd en zijn ideaal voor langere fietstochten waarbij veel spullen moeten worden meegenomen. Frametassen zijn ideaal voor het opbergen van kleine spullen zoals telefoons en portemonnees en worden aan de bovenbuis van de fiets bevestigd. Stuurtassen zijn perfect voor het opbergen van kaarten, snacks en andere kleine items en worden aan het stuur van de fiets bevestigd. Zadeltassen worden onder het zadel van de fiets bevestigd en zijn ideaal voor het opbergen van gereedschap en reserveonderdelen.

Fietsmanden zijn een andere populaire optie voor fietsers die een lichtere en meer flexibele opbergoplossing willen. Fietsmanden zijn er in verschillende maten en materialen, waaronder rieten manden, metalen manden en nylon manden. Ze worden aan het stuur, de bagagedrager of de voordrager van de fiets bevestigd en zijn ideaal voor het opbergen van boodschappen, jassen en andere kleine items.

Of je nu een fanatieke fietser bent die lange fietstochten maakt of gewoon af en toe een boodschapje doet op de fiets, er is altijd wel een fietstas of fietsmand die aan jouw behoeften voldoet.