Bescherm Je Fiets Met De Spatbordstang 28 Inch Met Bumper

6,95

Bescherm je fiets met de Spatbordstang 28 inch met Bumper. Dit product beschermt je achterwiel en zorgt ervoor dat er geen vuil opspat tijdens het fietsen. Het is eenvoudig te installeren en past op de meeste fietsen met een wielmaat van 28 inch. Houd je fiets schoon en veilig met deze handige spatbordstang.

Artikelnummer: merkloos-spatd-stang-28-pad-tour-mat-zw-bumper Categorie:
Pagina Delen:

Bescherm je fiets met de Spatbordstang 28 inch met Bumper

Als fietser wil je natuurlijk dat je fiets in goede staat blijft en dat je er zolang mogelijk plezier van hebt. Er zijn verschillende manieren om je fiets te beschermen, zoals een hoes of een slot. Maar wat als we je vertellen dat er een stang bestaat die niet alleen je spatbord beschermt, maar ook de rest van je fiets? Maak kennis met de Spatbordstang 28 inch met Bumper.

Wat is de Spatbordstang 28 inch met Bumper?

De Spatbordstang 28 inch met Bumper is een metalen stang die tussen het spatbord en het frame van je fiets wordt geplaatst. De stang is zo ontworpen dat hij niet alleen het spatbord beschermt tegen beschadiging en vervorming, maar ook het frame en de banden van je fiets. Dit maakt de stang een onmisbaar accessoire voor de liefhebber van een mooie en goed onderhouden fiets.

Voordelen van de Spatbordstang 28 inch met Bumper

  • De Spatbordstang 28 inch met Bumper biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere vormen van fietsbescherming. Zo zorgt de stang voor een gelijkmatige verdeling van de krachten die ontstaan tijdens het fietsen. Hierdoor wordt voorkomen dat het spatbord of de banden van de fiets beschadigd raken door de trillingen die ontstaan tijdens het rijden over hobbelige wegen of onverharde paden.
  • Daarnaast biedt de Spatbordstang 28 inch met Bumper extra bescherming tegen vuil en steentjes die tijdens het fietsen opspatten. Dit voorkomt niet alleen beschadigingen aan het frame en de banden van de fiets, maar ook aan je kleding en jezelf.
  • Een ander voordeel van de Spatbordstang 28 inch met Bumper is dat deze geschikt is voor alle soorten fietsen met een 28 inch wielmaat. Dit maakt de stang een veelzijdig accessoire dat je op verschillende fietsen kunt gebruiken.

Gebruik van de Spatbordstang 28 inch met Bumper

Het installeren van de Spatbordstang 28 inch met Bumper is eenvoudig en kan in enkele minuten worden gedaan. De stang wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en kan zonder gereedschap worden gemonteerd.

Belangrijk is wel dat de stang op de juiste manier wordt geplaatst. Hierbij moet er rekening worden gehouden met de breedte van het spatbord en de afstand tussen het spatbord en het frame van de fiets. Bij twijfel is het raadzaam om contact op te nemen met de fabrikant of een fietsenmaker.

Conclusie

De Spatbordstang 28 inch met Bumper is een onmisbaar accessoire voor de fietsliefhebber die zijn of haar fiets in goede staat wil houden. De stang biedt niet alleen extra bescherming tegen beschadigingen en vuil, maar zorgt ook voor een gelijkmatige verdeling van de krachten die ontstaan tijdens het fietsen. Het installeren van de stang is eenvoudig en kan zonder gereedschap worden gedaan. Kortom, de Spatbordstang 28 inch met Bumper is een slimme investering voor iedereen die zijn of haar fiets op waarde weet te schatten.

Extra informatie

Gewicht 0,12 kg
Barcodes

8716637017046

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Mat Zwart

Een vraag stellen over dit product: Bescherm Je Fiets Met De Spatbordstang 28 Inch Met Bumper