SPARTA Amazone 4 Life Elektrische Damesfiets 2014 – Veiligheid voorop!

595,00

De Veilige SPARTA Amazone 4 Life Electric Dames 2014 is een elektrische fiets die speciaal ontworpen is voor vrouwen. Het heeft een stijlvol design en is uitgerust met een krachtige motor, waardoor het gemakkelijk te besturen is. Het heeft ook veel veiligheidsvoorzieningen zoals verlichting, reflectoren en een slot. Deze fiets biedt comfort en gemak voor dagelijks gebruik.

Sparta Amazone 4 Life Elektrische fiets

De SPARTA Amazone 4 Life Electric Dames 2014 is een krachtige elektrische gebruikte fiets die speciaal ontworpen is voor de moderne vrouw. Deze fiets heeft een stijlvol design en is uitgerust met een krachtige 250W motor, waardoor je gemakkelijk overal naartoe kunt rijden. Het frame van de fiets is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een licht gewicht en duurzaamheid. De fiets heeft ook een 7-versnellingsnaaf, waarmee je gemakkelijk verschillende terreinen kunt bedwingen. Daarnaast heeft de fiets ook een LCD-display waarmee je de batterijstatus, snelheid en afstand kunt controleren. Bovendien heeft deze fiets ook verlichting aan de voorkant en achterkant, wat ervoor zorgt dat je veilig in het donker kunt rijden.

Kortom

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en betrouwbare elektrische fiets dan is de Veilige SPARTA Amazone 4 Life Electric Dames 2014 precies wat je zoekt!

  • Stuur gemakkelijk naar voren te plaatsen waardoor een ruime instap ontstaat.
  • Rotatiesensor met ondersteuning tot 5 snelheden
  • Inclusief bagagedragerverlenger, tweebeenstandaard en stuurblokkering.
  • Uitgerust met handige gashendel.
  • Inclusief batterij en lader.

Extra informatie

Barcodes

8717144185143

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Proefrit aanvragen: SPARTA Amazone 4 Life Elektrische Damesfiets 2014 - Veiligheid voorop!