SPARTA Accu E-motion 36 V 400 Wh: Krachtige Prestaties Voor Moeiteloos Fietsplezier

549,00

Ontdek de krachtige Sparta Accu E-Motion 36 V 400 Wh. Geniet van langere fietstochten en moeiteloos rijden met deze hoogwaardige elektrische fietsaccu. Ervaar de betrouwbaarheid en efficiëntie van Sparta’s geavanceerde technologie. Verbeter je fietservaring met deze duurzame en energiezuinige accu. Maak vandaag nog je rit aangenamer!

Artikelnummer: sparta-accu-e-motion-36v-entry-level-400wh-v6 Categorie:
Pagina Delen:

Sparta Accu E-Motion 36 V 400 Wh: Krachtige prestaties voor moeiteloos fietsplezier

Ontdek de kracht van de Sparta Accu E-Motion 36 V 400 Wh

Met de Sparta Accu E-Motion 36 V 400 Wh ervaar je een nieuwe dimensie van fietsplezier. Deze hoogwaardige elektrische fietsaccu is speciaal ontworpen om je te voorzien van krachtige prestaties en een langdurige batterijduur. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of heuvelachtig terrein wilt trotseren, deze accu levert altijd de benodigde energie om soepel te blijven fietsen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

De Sparta Accu E-Motion 36 V 400 Wh biedt een scala aan indrukwekkende functies die je fietservaring naar een hoger niveau tillen:

  • Krachtige batterijcapaciteit: Met een capaciteit van 400 Wh geeft deze accu je voldoende energie om langere ritten te maken zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen.
  • Betrouwbare prestaties: Dankzij de hoogwaardige technologie en betrouwbare constructie levert de Sparta Accu E-Motion consistente prestaties, kilometer na kilometer.
  • Snelle oplaadtijd: Met het bijgeleverde oplaadapparaat is de accu snel en eenvoudig op te laden, zodat je snel weer op pad kunt gaan.
  • Compatibiliteit: De Sparta Accu E-Motion is geschikt voor diverse modellen van Sparta e-bikes, waardoor je de flexibiliteit hebt om deze accu op verschillende fietsen te gebruiken.

Overweegingen bij het gebruik van de Sparta Accu E-Motion

Hoewel de Sparta Accu E-Motion tal van voordelen biedt, zijn er enkele punten waar je rekening mee moet houden:

  • Gewicht: De accu heeft een aanzienlijk gewicht, wat de totale belasting van je fiets kan beïnvloeden. Houd hier rekening mee als je een fiets met deze accu wilt aanschaffen.
  • Beperkte capaciteit voor extreem lange ritten: Voor fietsers die regelmatig extreem lange ritten maken, kan de 400 Wh-capaciteit van de accu beperkt zijn. In dat geval is het raadzaam om extra oplaadmogelijkheden te overwegen.

Is de Sparta Accu E-Motion 36 V 400 Wh geschikt voor jou?

De Sparta Accu E-Motion 36 V 400 Wh is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties en langdurig fietsplezier. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, lange tochten maakt of gewoon van het comfort van elektrisch fietsen wilt genieten, deze accu biedt de kracht en kwaliteit die je nodig hebt.

Let op je fietsbehoeften en bekijk de specificaties van je fietsmodel om te bevestigen dat de Sparta Accu E-Motion compatibel is. Met deze accu kun je zonder zorgen genieten van je fietstochten en ontdekken wat het betekent om moeiteloos vooruit te komen.

Extra informatie

Barcodes

8715957509262

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: SPARTA Accu E-motion 36 V 400 Wh: Krachtige Prestaties Voor Moeiteloos Fietsplezier