SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo – De beste fietsverlichting voor Sparta E-Bikes met dynamo

26,50

De SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo is een uitstekende keuze voor Sparta E-Bikes met dynamo. De koplamp heeft een krachtige led-module, is waterdicht en stofdicht en is eenvoudig te installeren.

Artikelnummer: spanninga-anp-koplamp-span-btf-e-bike-6v-int-zi-zw Categorie:
Pagina Delen:

SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo: De beste fietsverlichting voor Sparta E-Bikes met dynamo

Algemeen

De SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo is een hoogwaardige fietskoplamp die perfect is voor Sparta E-Bikes met dynamo. De lamp heeft een krachtige led-module die zorgt voor een heldere lichtopbrengst, zelfs in de donkerste omstandigheden. De koplamp is ook waterdicht en stofdicht, zodat je hem in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Voordelen

  • Krachtige led-module voor een heldere lichtopbrengst
  • Waterdicht en stofdicht
  • Geschikt voor Sparta E-Bikes met dynamo
  • Eenvoudig te installeren
  • Lange levensduur

Nadelen

  • De koplamp is iets duurder dan sommige andere modellen

Unieke eigenschappen

De SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo heeft een aantal unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere fietskoplampen:

  • Krachtige led-module: De koplamp heeft een krachtige led-module die zorgt voor een heldere lichtopbrengst van 100 lumen. Dit is voldoende licht om veilig te fietsen in de donkerste omstandigheden.
  • Waterdicht en stofdicht: De koplamp is waterdicht en stofdicht volgens IP65. Dit betekent dat hij bestand is tegen regen, sneeuw en stof.
  • Geschikt voor Sparta E-Bikes met dynamo: De koplamp is speciaal ontworpen voor Sparta E-Bikes met dynamo. Dit betekent dat hij perfect past op je fiets en je geen extra batterijen hoeft te kopen.

Geschiktheid

De SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo is geschikt voor Sparta E-Bikes met dynamo. De koplamp is compatibel met alle Sparta E-Bikes die zijn uitgerust met een naafdynamo.

Instructies en installatie

De SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo is eenvoudig te installeren. De koplamp wordt geleverd met een montagekit die geschikt is voor alle Sparta E-Bikes.

Onderhoud

De SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo is onderhoudsvrij. De koplamp heeft een levensduur van meer dan 10.000 uur.

Garantie

De SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo heeft een garantie van 2 jaar.

Bestel vandaag nog de SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo en geniet van veilige ritten in het donker!

Over SPANNINGA

SPANNINGA is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 100 jaar fietsverlichting produceert. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van fietsverlichting voor fietsers van alle niveaus. SPANNINGA staat bekend om zijn hoogwaardige producten, innovatieve technologieën en uitstekende klantenservice.

Extra informatie

Barcodes

8715957479589

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zilver/zwart

Een vraag stellen over dit product: SPANNINGA voor Sparta E-Bike Dynamo - De beste fietsverlichting voor Sparta E-Bikes met dynamo