Spanninga Trigon 10 SET Batterij: veilig fietsen in het donker

29,95

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij is een krachtige en duurzame fietsverlichtingsset die je helpt om goed gezien te worden door andere weggebruikers. De set heeft een aantal voordelen, waaronder een krachtige lichtopbrengst, een lange brandduur en een USB-oplaadbare batterij. De set heeft ook een aantal unieke eigenschappen, waaronder een 3D-design, een safe-switch en IPX4-waterdichtheid. De set is geschikt voor alle fietsen en is eenvoudig te installeren.

Artikelnummer: spanninga-verlichtingsset-trigon-batterij-10-lux Categorie:
Pagina Delen:

Spanninga Trigon 10 SET Batterij: veilig fietsen in het donker

Introductie

Fietsverlichting is essentieel voor veilig fietsen in het donker. De Spanninga Trigon 10 SET Batterij is een krachtige en duurzame fietsverlichtingsset die je helpt om goed gezien te worden door andere weggebruikers.

Algemene informatie

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij bestaat uit een koplamp en een achterlicht. De koplamp heeft een lichtopbrengst van 10 lux, wat voldoende is voor fietsen in de stad en op verlichte wegen. Het achterlicht heeft een lichtopbrengst van 5 lux, wat voldoende is om goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers.

Voordelen

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij heeft een aantal voordelen, waaronder:

  • Krachtige lichtopbrengst: De koplamp heeft een lichtopbrengst van 10 lux, wat voldoende is voor fietsen in de stad en op verlichte wegen.
  • Lange brandduur: De batterij van de koplamp heeft een brandduur van 2 uur op de hoogste stand en 6 uur op de laagste stand.
  • Duurzaam: De Trigon 10 SET Batterij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor zeer duurzaam.

Nadelen

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij heeft een aantal nadelen, waaronder:

  • Gewicht: De koplamp heeft een gewicht van 120 gram, wat iets zwaarder is dan sommige andere fietsverlichtingssets.
  • Niet USB-oplaadbaar: De batterij van de koplamp is niet USB-oplaadbaar, zodat je deze gemakkelijk thuis of onderweg kunt opladen.

Unieke eigenschappen

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij heeft een aantal unieke eigenschappen, waaronder:

  • 3D-design: De koplamp en het achterlicht hebben een elegante 3D-textuur.
  • Safe-switch: De koplamp en het achterlicht hebben een safe-switch, waardoor je deze niet per ongeluk kunt aanzetten.
  • IPX4-waterdichtheid: De koplamp en het achterlicht zijn IPX4-waterdicht, waardoor ze bestand zijn tegen regen en spatwater.

Geschiktheid

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij is geschikt voor alle fietsen. De koplamp is geschikt voor zowel racefietsen, mountainbikes als stadsfietsen. Het achterlicht is geschikt voor alle fietsen met een bagagedrager.

Instructies en installatie

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij is eenvoudig te installeren. De koplamp wordt bevestigd aan het stuur met een meegeleverde beugel. Het achterlicht wordt bevestigd aan de bagagedrager met een meegeleverde klem.

Onderhoud

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij is zeer onderhoudsvriendelijk. De koplamp en het achterlicht zijn stof- en waterafstotend. De batterij van de koplamp moet regelmatig worden opgeladen.

Garantie

De Spanninga Trigon 10 SET Batterij wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

Bestel vandaag nog de Spanninga Trigon 10 SET Batterij en geniet van veilig fietsen in het donker!

Over Spanninga

Spanninga is een toonaangevende speler in de fietsverlichtingsmarkt. Het bedrijf biedt een breed scala aan fietsverlichtingsproducten, waaronder koplampen, achterlichten, dynamolampen en fietscomputers. Spanninga-producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Extra informatie

Gewicht 0,15 kg
Barcodes

8715117021610

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Spanninga Trigon 10 SET Batterij: veilig fietsen in het donker