houten on stage

Siem van Fiets Fix Kuijer bij Houten on Stage

door

in

Fiets Fix Kuijer bij Houten on Stage

Siem, eigenaar van Fiets Fix Kuijer, neemt deel aan Houten On Stage, een dynamisch evenement dat jongeren de kans biedt om kennis te maken met verschillende beroepen.

Siem, 24 en een inspirerend type, startte 2 jaar geleden startte hij zijn bedrijf, waar bij al lang over droomde.

Siem Kuijer

Markeer deze belangrijke data in je agenda:

  1. Informatie- en Inspiratieavond: Ontdek wat het beroep van Fiets Fix Kuijer zo boeiend maakt op dinsdag 16 januari 2024. Leer meer over de passie, uitdagingen en unieke aspecten die het beroep aantrekkelijk maken.
  2. Beroepenfeest Houten On Stage: Op 30 januari 2024 kun je deelnemen aan het beroepenfeest, waar Fiets Fix Kuijer aanwezig zal zijn om inzicht te geven in het vak. Ontmoet professionals, stel vragen en ontdek de diverse mogelijkheden in het fietsreparatievak.
  3. Doe Dag: Op 15 februari 2024 is er een praktische Doe Dag waar je actief kunt ervaren wat het betekent om in de fietsreparatie of fietsenwinkel te werken. Ontdek de vaardigheden en geniet van hands-on ervaringen onder begeleiding van de deskundigheid van de professional.
houten on stage

Tijdens deze evenementen wordt ingegaan op de vraag:

“Wat maakt dit beroep zo leuk, interessant of aantrekkelijk?”

Siem zal delen wat zijn vakgebied uniek maakt, en waarom het de moeite waard is om te verkennen als een toekomstige carrièrekeuze. Al snel zul je merken dat waardering voor wat je doet een belangrijke driver is in alles wat je doet.

Mis deze kans niet om een dieper inzicht te krijgen in het vakgebied en wellicht je interesse te wekken voor een spannende carrière in de fietsenbranche.