SHIMANO XTR M9000 XC 11-speed – Crankstel voor Mountainbikes

720,40

De SHIMANO XTR M9000 XC 11-speed is een lichtgewicht, stijf en duurzaam crankstel dat speciaal is ontworpen voor cross country mountainbikers. Het crankstel heeft een 11-speed aandrijving met een dubbele kettingbladoptie en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het crankstel biedt betrouwbare prestaties in alle omstandigheden en is ideaal voor competitieve rijders die op zoek zijn naar de beste prestaties.

Artikelnummer: shimano-crankstel-xtr-m9000-xc-11-sp Categorie:
Pagina Delen:

Shimano XTR M9000 XC 11-speed

Het Shimano Crankstel XTR M9000 XC 11-sp. is een krachtig en licht crankstel dat speciaal ontworpen is voor cross country mountainbikers. Het crankstel is gemaakt van sterk aluminium en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen de meest extreme omstandigheden.

11 Speed

Het crankstel heeft een 11-speed aandrijving, waardoor je meer versnellingen hebt om uit te kiezen. Deze versnellingen zijn perfect afgestemd op de meest veeleisende trails, waardoor je altijd de juiste verhouding tussen kracht en snelheid hebt.

Minder trillingen

Daarnaast heeft de Shimano XTR M9000 XC 11-speed een Hollowtech II technologie, wat betekent dat er minder gewicht is en meer stijfheid wordt bereikt. Dit resulteert in betere prestaties bij elke pedalslag. Bovendien zorgt deze technologie ervoor dat er minder trillingen worden overgedragen naar je benen, waardoor je comfortabeler rijdt. Kortom, met dit Shimano Crankstel XTR M9000 XC 11-sp. haal je een topkwaliteit crankstel in huis dat perfect afgestemd is op cross country mountainbikers die op zoek zijn naar prestaties en comfort!

Extra informatie

Gewicht 1,18 kg
Barcodes

4524667605836

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO XTR M9000 XC 11-speed - Crankstel voor Mountainbikes