SHIMANO XT M8000 XC 11-speed Crankstel: Perfect voor Cross Country Rijden.

229,00

SHIMANO XT M8000 XC 11-speed Crankstel is een veelzijdig en uiterst voordelig crankstel dat het perfecte platform biedt voor elke off-road fietser. Met de geavanceerde technologieën van het Shimano XT ontwerp, een verzwaarde constructie en uitstekende stijfheid, geeft dit crankstel je exact waar voor je geld.

Artikelnummer: shimano-crankstel-xt-m8000-xc-11-sp Categorie:
Pagina Delen:

Shimano XT M8000 XC 11-speed Crankstel

Het Shimano XT M8000 XC 11-speed Crankstel is een krachtige en duurzame crankstel die ontworpen is om een lange levensduur te garanderen. Het crankstel is gemaakt van premium aluminium dat een sterk en licht frame oplevert, waardoor het ideaal is voor fietsers die deelnemen aan intensive XC-races.

Special ontwerp

Het XT M8000 XC 11-speed crankstel bied je een verscheidenheid aan versnellingen en is speciaal ontworpen voor het klimmen. Het crankstel is uitgerust met de nieuwste technologieën van Shimano, waaronder Hollowtech II, wat een stijve en stevige constructie garandeert en een uniforme overdracht biedt bij elke rit.

Bovendien heeft het crankstel een op maat gemaakte kettingring voor een directe pedaal respons en een soepele, stille tandwielovergang van de ketting.

Met zijn duurzame materiaal en innovatieve technologie is dit crankstel perfect voor mountainbike-enthousiastelingen. Het is gebouwd met extra stevigheid en veerkracht die nodig zijn voor de zwaarste bergritjes. Kortom, de Shimano XT M8000 XC 11-speed crankstel is een hoogwaardig product dat vele jaren meegaat.

Extra informatie

Gewicht 1,26 kg
Barcodes

4524667322573

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Model

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO XT M8000 XC 11-speed Crankstel: Perfect voor Cross Country Rijden.