SHIMANO ULTEGRA STI R8020 – Linker versteller

279,00

De Shimano Ultegra STI R8020 Links is een schakelset voor racefietsen die bestaat uit twee shifters, een linker en een rechter. De shifters zijn ontworpen om de prestaties van de fiets te verbeteren door het versnellingsproces te vereenvoudigen. Ze bieden ook een betere ergonomie, waardoor het schakelen comfortabeler wordt. De shifters zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn compatibel met 11-speed Ultegra-groepsets.

Artikelnummer: shimano-sti-ultegra-r8020-links Categorie:
Pagina Delen:

Shimano ULTEGRA STI R8020 Links

De Shimano ULTEGRA STI R8020 is een hoogwaardige shifter, ideaal voor rijders die op zoek zijn naar de beste technologie in de Shimano ULTEGRA-serie. Met een combinatie van traditionele en elektronische technologie biedt deze groep betrouwbare prestaties bij elke gelegenheid.

Lager gewicht

De Shimano ULTEGRA STI R8020 bestaat uit een middelklassetechnologie van Shimano, wat een lager gewicht en betrouwbare schakeling tussen alle versnellingen garandeert. De groep bevat een Shimano ULTEGRA R8000 derailleur-systeem dat de responsiviteit, soepelheid en precisie biedt die nodig is om je prestaties optimaal te laten zijn. De derailleur wordt aangestuurd door een set STI Dual Control shifters, waarmee versnellingen snel en probleemloos kunnen worden gekozen. Het ultrasmalle ontwerp van de shifters maakt dat ze gemakkelijk in het handvat kunnen worden ingebed zonder veel ruimte in te nemen.

De Shimano STI ULTEGRA R8020 biedt het perfecte compromis tussen comfort, responsiviteit en betrouwbaarheid, waardoor het een geweldige optie is voor wedstrijd- of toerrijders die een hoge prestatie willen behalen.

Extra informatie

Gewicht 0,44 kg
Barcodes

4524667746775

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO ULTEGRA STI R8020 - Linker versteller