SHIMANO ULTEGRA R8170C60 Voorwiel: Perfect voor de Avontuurlijke Fietser

649,00

Het SHIMANO ULTEGRA R8170C60 Voorwiel is een krachtig en betrouwbaar voorwiel dat geschikt is voor racefietsen. Het heeft een 12-speed cassette met een breed bereik, waardoor het ideaal is voor zowel korte als lange afstanden. Het wiel is gemaakt van sterk aluminium en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen schokken en trillingen. Bovendien biedt het een soepeler rijervaring door de geïntegreerde lagers en de Center Lock-remschijfmontage.

Artikelnummer: shimano-voorwiel-ultegra-r8170c60 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano ULTEGRA R8170C60 Voorwiel

Het Shimano Voorwiel ULTEGRA R8170C60 is een krachtig en betrouwbaar voorwiel dat ontworpen is om de prestaties van elke fiets te verbeteren. Het voorwiel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het sterk en duurzaam is.

Aerodynamisch ontwerp

Het voorwiel heeft een aerodynamisch ontwerp dat de luchtweerstand vermindert, waardoor je meer snelheid kunt bereiken. Het voorwiel heeft ook een speciale constructie die ervoor zorgt dat het licht en stijf blijft, wat resulteert in een betere acceleratie en remkracht. Bovendien is het voorwiel uitgerust met een Center Lock-remsysteem, waardoor je gemakkelijk de remmen kunt bedienen. Het Shimano Voorwiel ULTEGRA R8170C60 biedt dus veel voordelen als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige upgrade voor je fiets.

Extra informatie

Gewicht 2,45 kg
Barcodes

4550170891459

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO ULTEGRA R8170C60 Voorwiel: Perfect voor de Avontuurlijke Fietser