SHIMANO ULTEGRA R8170c60 Achterwiel: Perfect voor Racefietsen!

749,00

De SHIMANO ULTEGRA R8170c60 achterwiel is een krachtig en betrouwbaar wiel dat geschikt is voor racefietsen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stijve constructie die zorgt voor een soepele, efficiënte rit. Het wiel heeft ook een aerodynamisch ontwerp dat de luchtweerstand vermindert, waardoor je meer snelheid kunt bereiken.

Artikelnummer: shimano-achterwiel-ultegra-r8170c60 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano ULTEGRA R8170c60 achterwiel

De Shimano ULTEGRA R8170c60 achterwiel is een krachtige en betrouwbare optie voor wielrenners die op zoek zijn naar een hoogwaardig product. Het is ontworpen met de nieuwste technologieën van Shimano, waardoor het een uitstekende prestaties biedt.

Sterk werk

Het achterwiel is gemaakt van sterk aluminium, wat het licht en stevig maakt. Het is ook voorzien van een dubbelwandige constructie, waardoor het extra stevigheid biedt. De velg is voorzien van 24 spaken, wat ervoor zorgt dat het wiel sterk en duurzaam is. Het achterwiel wordt geleverd met een Shimano ULTEGRA R8000-cassette, die 11 versnellingen biedt om je rijervaring te verbeteren. De cassette is gemaakt van sterk aluminium en heeft een lange levensduur.

Ideaal voor vervanging of upgrade

Het achterwiel wordt ook geleverd met een Center Lock-remsysteem, waardoor je remmen snel en gemakkelijk kunt bedienen. Het achterwiel is compatibel met alle Shimano-achternaven en -cassettes, waardoor je de mogelijkheid hebt om je fiets te upgraden als je dat nodig vindt. Bovendien kan het wiel worden gebruikt in combinatie met andere Shimano-onderdelen om de prestaties te verbeteren. Al met al biedt de Shimano ULTEGRA R8170c60 achterwiel uitstekende prestaties en betrouwbare kwaliteit voor elke wielrenner die op zoek is naar een hoogwaardig product.

Extra informatie

Gewicht 2,62 kg
Barcodes

4550170891497

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO ULTEGRA R8170c60 Achterwiel: Perfect voor Racefietsen!