SHIMANO ULTEGRA R8170c36 Achterwiel – Perfect voor Racefietsen

749,00

De SHIMANO ULTEGRA R8170c36 achterwiel is een krachtig en betrouwbaar wiel dat geschikt is voor racefietsen. Het heeft een 36-spaaks constructie met een Center Lock remsysteem, wat zorgt voor een stevige en veilige verbinding. Het wiel is licht van gewicht en heeft een hoge duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik.

Artikelnummer: shimano-achterwiel-ultegra-r8170c36 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano ULTEGRA R8170c36 achterwiel

De Shimano ULTEGRA R8170c36 achterwiel is een krachtige en betrouwbare optie voor wielrenners die op zoek zijn naar een hoogwaardig product. Het is ontworpen met de nieuwste technologieën van Shimano, waardoor het een uitstekende prestaties biedt.

Sterke wielen

Het achterwiel is gemaakt van sterk aluminium, wat het licht en stevig maakt. Het is ook voorzien van een 36-spaaks constructie, waardoor het extra sterkte biedt en een betere verdeling van de krachten over het wiel. De velg is ook voorzien van een speciale coating die beschermt tegen corrosie en slijtage.

Cassette body

Het achterwiel is ook uitgerust met de nieuwe Shimano ULTEGRA R8170c36 cassette body, die speciaal ontworpen is om meer kracht te leveren dan andere cassettes. De cassette heeft 11 versnellingen, waardoor je meer controle over je snelheid hebt tijdens het fietsen. Bovendien zorgt de cassette ervoor dat je minder energie verbruikt tijdens het fietsen, wat resulteert in langere afstanden met minder inspanning.

Remschijven

Tot slot is dit achterwiel geschikt voor Center Lock remschijven, waardoor je meer remkracht krijgt als je hard moet remmen of als je in slecht weer rijdt. De schijven zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en corrosie.

Kortom, de Shimano ULTEGRA R8170c36 achterwiel biedt alle voordelen die je nodig hebt om optimaal te presteren tijdens elke rit. Het combineert sterkte, duurzaamheid en prestaties in één pakket dat geschikt is voor elk type renner.

Extra informatie

Gewicht 2,09 kg
Barcodes

4550170891527

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO ULTEGRA R8170c36 Achterwiel - Perfect voor Racefietsen