SHIMANO ULTEGRA R8150 Di2 STI Links: Geschikt Voor Professioneel Gebruik

249,00

De SHIMANO ULTEGRA R8150 Di2 STI Links is een elektronisch schakelsysteem voor 12 speed aandrijvingen welke het schakelen eenvoudiger en exacter maakt dan ooit. Het heeft precisie-ingestelde schakeltechnologie, een slimme uitwisselingsfunctie en een gebruikersinterface die compatibel is met smartphones. Het biedt een lichtgewicht, soepel en stil schakelen dat sneller is dan traditionele mechanische systemen.

Artikelnummer: shimano-sti-ultegra-r8150-di2-links Categorie:
Pagina Delen:

Shimano ULTEGRA R8150 Di2 STI Links

De Shimano ULTEGRA R8150 Di2 STI Links is de tweede generatie van het Shimano di2 schakelsysteem voor 12 speed aandrijvingen. Met de STI (shift- en remhendels) stuurset kun je schakelen met een druk op de knop. Perfect voor wielrenners die op zoek zijn naar een professionele, consistente verandering waarbij variabele weerstand helemaal weg is.

Deze linker ULTEGRA Di2 R8150 versie heeft een verbeterd ergonomisch ontwerp van de STI shift- en remhendels, waardoor het afstellen nog eenvoudiger wordt. U kunt meerdere standen kiezen en de verandering is onmiddellijk. De ULTEGRA Di2 R8150 elektronische aandrijving biedt betrouwbare schakelprestaties in alle omstandigheden, zelfs bij extreme sneeuw en regen.

Eenvoudige montage

De hoogwaardige bevestigingspunten maken het installeren van de Shimano ULTEGRA Di2 R8150 STI eenvoudig en flexibel. Met het geïntegreerde E-Tube-platform kun je je systemen samenstellen zoals je dat wilt. Het proces wordt ten slotte afgerond door middel van de synchronisatiefunctie die het koppelen van shifters aan de derailleurs eenvoudig maakt.

De Shimano ULTEGRA Di2 R8150 STI kan worden gecombineerd met een serie accessoires zoals batterijen, stuurcomputer en interne shifters voor een meer optimale bediening. De Shimano ULTEGRA Di2 R8150 zorgt voor jou ervaring met betrekking tot schakelen door middel van het verminderen van de fysieke inspanning en het geven van een meer gerichte controle over de schakelprestaties.

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Barcodes

4550170889852

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO ULTEGRA R8150 Di2 STI Links: Geschikt Voor Professioneel Gebruik