SHIMANO ULTEGRA R8050 Achterderailleur: Perfecte Versnellingen bij elke Rit

329,00

De SHIMANO ULTEGRA R8050 achterderailleur is een innovatief ontwerp dat de prestaties van racefietsen verbetert. Het is uitgerust met een elektronische Di2-schakelaar die de schakelkracht en precisie verhoogt, waardoor het schakelen soepeler en sneller gaat. De derailleur is ook voorzien van een stabiliteitsarm die trillingen reduceert en de duurzaamheid verbetert. Bovendien biedt het een brede verscheidenheid aan compatibele cassettes, waardoor het geschikt is voor veel verschillende rijstijlen.

Artikelnummer: shimano-achterderailleur-ultegra-r8050 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano ULTEGRA R8050 achterderailleur

De Shimano ULTEGRA R8050 achterderailleur is een innovatieve derailleur die ontworpen is om de prestaties van je fiets te verbeteren. Deze derailleur is gemaakt met de nieuwste technologieën en materialen, waardoor hij zowel lichtgewicht als sterk is. Het gebruik van een 11-speed cassette maakt het mogelijk om meer versnellingen te krijgen, waardoor je meer controle hebt over je rijervaring.

De derailleur heeft een geavanceerd ontwerp dat de stabiliteit en precisie verbetert. Het gebruik van een Shadow RD+ technologie zorgt ervoor dat de derailleur minder ruimte inneemt en beter beschermd is tegen schade door vuil of andere elementen. Bovendien biedt deze technologie ook een betere schakelprestatie, waardoor je soepeler kunt schakelen tussen versnellingen.

Direct mount maakt instellen makkelijker

De Shimano ULTEGRA R8050 achterderailleur is ook uitgerust met een Direct Mount-systeem, wat het installeren en afstellen vereenvoudigd. Dankzij dit systeem hoef je geen extra onderdelen te gebruiken om de derailleur op je fiets te monteren. Bovendien biedt dit systeem ook meer stabiliteit en precisie tijdens het schakelen, waardoor je betere prestaties krijgt.

Al met al is de Shimano ULTEGRA R8050 achterderailleur een uitstekende keuze voor wielrenners die op zoek zijn naar betere prestaties en meer controle over hun rijervaring. Met zijn innovatieve technologieën en materialen biedt hij een hoge mate van stabiliteit, precisie en duurzaamheid, waardoor hij perfect geschikt is voor elke wielrenner die op zoek is naar topkwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 0,36 kg
Barcodes

4524667728795

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO ULTEGRA R8050 Achterderailleur: Perfecte Versnellingen bij elke Rit