SHIMANO Ultegra R8025 STI Unit Rechts Kort

289,00

De SHIMANO Ultegra R8025 STI Unit Rechts Kort is een korte schakelunit die geschikt is voor Shimano Ultegra R8000-serie groepen. Het biedt een betrouwbare, soepele en precieze schakeling met een lagere actuele kracht. De unit heeft een ergonomisch ontwerp dat de bediening vergemakkelijkt en is compatibel met 11-speed cassettes.

Artikelnummer: shimano-sti-unit-ult-r8025-rechts-kort Categorie: Tags: , , , ,

SHIMANO Ultegra R8025 STI Unit Rechts Kort

De SHIMANO Ultegra R8025 STI Unit Rechts Kort is een krachtige en betrouwbare schakelunit voor racefietsen. Deze unit is ontworpen om de prestaties van je fiets te verbeteren, waardoor je meer controle hebt over je rit. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen slijtage.

Korte uitvoering

Deze unit heeft een korte linkerhendel, wat betekent dat je meer controle hebt over de versnellingen. Het is ook uitgerust met een ergonomisch ontworpen handvat dat comfortabel aanvoelt in de hand. Bovendien heeft deze unit een licht gewicht, waardoor hij gemakkelijk te monteren en te bedienen is. Met de SHIMANO Ultegra R8025 STI Unit Rechts Kort kun je genieten van een soepeler schakelen tijdens elke rit!

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Barcodes

4550170450205

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Model