SHIMANO STI ULTEGRA R8070 Di2 Rechter Shifter

279,00

De SHIMANO STI ULTEGRA R8070 Di2 – Rechter Shifter is een geavanceerd, gebruiksvriendelijk, digitale elektronische stuurcomponent voor racefietsen. Het biedt verbeterde bediening en precisie met veel meer controle dan traditionele mechanische stuursystemen. Het heeft een dubbele schakelfunctie waardoor de bestuurder het juiste verzet kan selecteren. Andere kenmerken zijn een afstandbediening voor verschillende shifters, een diagnose-indicator, een kabelloos systeem met veel instelmogelijkheden en verschillende functionele diagnostische systemen voor gebruiksgemak.

Artikelnummer: shimano-sti-ultegra-r8070-di2-rechts Categorie:
Pagina Delen:

Shimano STI ULTEGRA R8070 Di2 Rechter Shifter

Shimano STI ULTEGRA R8070 Di2 is een innovatieve shifter die de intelligente elektronische schakeltechnologie van Shimano combineert met het traditionele design van de ULTEGRA serie. Het is uitgerust met Shimano’s Di2 technologie, wat betekent dat het volledig elektronisch is aangestuurd en geen extra kabels vereist.

Altijd het juiste verzet

Deze rechter  STI ULTEGRA R8070 Di2 zorgt ervoor dat je altijd de juiste versnelling en de juiste kracht kunt gebruiken voor elke klim of scherpe bocht. De ingebouwde elektronische technologie zorgt voor een precieze en soepel schakelen, wat op zijn beurt resulteert in een betere prestatie.

Een ander voordeel van de Shimano STI ULTEGRA R8070 Di2 is dat er geen behoefte is aan extra kabels en het systeem maakt gebruik van een innovatief batterij-aangedreven netwerk dat synchroniseert met de derailleur. Hierdoor kan het systeem gemakkelijk worden geïnstalleerd en aangepast, zodat het altijd een perfecte werking heeft.

Kortom

De Shimano STI ULTEGRA R8070 Di2 biedt een unieke combinatie van traditionele designelementen en high-tech elektronica om de rijder de juiste ergonomische en prestatieve voordelen te bieden. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon een recreatieve rijder, dit systeem is een uitstekende keuze om je te helpen je doelstellingen te bereiken.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Barcodes

4524667746720

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO STI ULTEGRA R8070 Di2 Rechter Shifter