SHIMANO STI ULTEGRA R8050 Di2 Links – De Beste Uitrusting voor een Superieure Performance

229,00

De SHIMANO STI ULTEGRA R8050 Di2 Links is een elektronisch schakelsysteem voor racefietsen dat automatisch schakelt en het remmen en versnellen verbetert. Het biedt een precieze, constante en soepel schakelervaring. De betrouwbare elektronica is stof- en vochtbestendig, waardoor het ideaal is voor alle weersomstandigheden. Het schakelsysteem is compatibel met belangrijke fietscomponenten, waaronder achter derailleurs, cranks, schijfremmen en vierkante tandwielen.

Artikelnummer: shimano-sti-ultegra-r8050-di2-links Categorie:
Pagina Delen:

Shimano STI ULTEGRA R8050 Di2 Links

De Shimano STI ULTEGRA R8050 Di2 links is een revolutionaire schakelset voor racefietsen die een betere prestatie en een superieur gevoel biedt. De R8050 is de nieuwste versie van de Di2 schakelset die is gemaakt door Shimano, een wereldleider op het gebied van racefiets technologie. Dit is een topklasse schakelset voor prestatiegericht wielrennen.

Voordelen

De R8050 biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere Di2 schakelsystemen. Het heeft twee regeleenheden, waardoor het draadloos communiceren met elkaar mogelijk maakt en het schakelen vereenvoudigd. De druk op de shifters is ook lager dan bij andere systemen, waardoor het schakelen zachter aanvoelt. Daarnaast zijn de shifters voorzien van een ergonomisch profiel, waardoor deze gemakkelijk in de hand liggen.

Ook bij lage snelheden perfect schakelen

De ULTEGRA R8050 Di2 set biedt ook betrouwbare prestaties. De motorisch aangedreven derailleurs bieden volledige controle over de schakelrichting, waardoor er geen kans bestaat op foutief schakelen bij lage snelheden. De derailleurs staan ook in verbinding met de shifters, waardoor de fietser de versnellingswisseling direct kan voelen.

Met de Shimano STI ULTEGRA R8050 Di2 krijg je een efficiënt en betrouwbaar schakelsysteem dat soepel werkt met een optimaal gevoel. Het biedt ook veel gemak met zijn draadloze communicatie en lage shifter druk en is een goede keuze voor racefietsers die krachtige prestaties en veel comfort willen.

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Barcodes

4524667770978

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO STI ULTEGRA R8050 Di2 Links - De Beste Uitrusting voor een Superieure Performance