SHIMANO STI ULTEGRA R8000 Links – Superieure Performance Shifter

229,00

De SHIMANO STI ULTEGRA R8000 Links shifter biedt superieure prestaties in kracht en precisie. De schakelingen verlopen soepel en accuraat. De versteller zijn voorzien van een ergonomisch ontwerp dat extra comfort en grip biedt tijdens het fietsen.

Artikelnummer: shimano-sti-ultegra-r8000-links Categorie:
Pagina Delen:

Shimano STI ULTEGRA R8000 Links

De Shimano STI ULTEGRA R8000 Links – Shifter met Superieure Performance is een hoogwaardige versteller die de prestaties van de fiets naar een hoger niveau tilt. Het is ontworpen voor alle type weersomstandigheden, waardoor je in alle soorten omstandigheden betrouwbare prestaties kunt leveren.

Design en duurzaamheid

De Shimano STI ULTEGRA R8000 heeft een krachtig en progressief design dat zorgt voor precisiestuurgedrag en een soepel schakelen. Het combineert een soepele actie met een duurzaamheid die je kunt verwachten van een Shimano product. De versteller heeft een brede gearingsbereik waardoor je in staat bent om meer vermogen te genereren. Bovendien biedt de shifter een uitgebreide instellingsmogelijkheden voor optimale afstelling afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

Ergonomie

Deze rechter stuurschakelaar biedt ook betere ergonomie, waardoor het bedieningscomfort sterk verbeterd wordt. Ergonomisch gevormde shifters bevorderen het bedieningscomfort en gemakkelijk wisselen tussen versnellingen.

De Shimano STI ULTEGRA R8000 versteller is de perfecte keuze voor zowel recreatieve als professionele fietsers die op zoek zijn naar superieure prestaties. Dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden, betrouwbare duurzaamheid en het verbeterde bedieningscomfort, is dit een product dat zal voldoen aan al je fietsverwachtingen.

Extra informatie

Gewicht 0,37 kg
Barcodes

4524667623120

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO STI ULTEGRA R8000 Links - Superieure Performance Shifter