SHIMANO Shifter Alivio M3100, Triple – Een Uitstekende Keuze Voor Nauwkeurig Schakelen

23,99

De Shimano Shifter Alivio M3100 Triple is een schakelhendel voor fietsen met drie voorbladen. Het is een onderdeel van de Alivio-groep van Shimano en biedt soepele en nauwkeurige schakelingen tijdens het fietsen.

Artikelnummer: ESLM3100LB Categorie:
Pagina Delen:

Shimano Shifter Alivio M3100, Triple

De Shimano Shifter Alivio M3100, Triple is een hoogwaardige schakelaar die speciaal is ontworpen voor mountainbikes. Het beschikt over een soepele en nauwkeurige bediening, wat uiterst belangrijk is tijdens het fietsen op ruw terrein.

De shifter heeft een triple-ontwerp, wat betekent dat deze geschikt is voor fietsen met drie kettingbladen aan de voorkant. Het maakt gebruik van Shimano’s Rapidfire Plus-technologie, die zorgt voor snelle en directe veranderingen in snelheid met minimale inspanning.

Ergonomisch ontwerp

De Alivio M3100-shifter is gemaakt van duurzame materialen en wordt geleverd met een ergonomische hendelvorm die zorgt voor comfortabele en efficiënte bediening. Het heeft ook een optische versnellingsindicator, waardoor je gemakkelijk kunt zien welke versnelling je momenteel gebruikt.

Dit product wordt geleverd met alle benodigde kabels en kabelgeleiders om de shifter te installeren. Het is compatibel met Shimano 9-speed aandrijvingssystemen en kan worden gebruikt met verschillende soorten mountainbikes.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare shifter die perfect werkt bij het rijden op ruwe paden, dan is de Shimano Shifter Alivio M3100, Triple zeker een uitstekende keuze!

Extra informatie

Gewicht 0,22 kg
Barcode

4550170620431

Model

Merk

Jaar

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO Shifter Alivio M3100, Triple – Een Uitstekende Keuze Voor Nauwkeurig Schakelen