SHIMANO Rollerbrake NEXUS

61,25

De Shimano Rollerbrake Nexus is een remsysteem voor fietsen dat bestaat uit een rollerrem en een interne versnellingsnaaf. Het biedt betrouwbare remprestaties en soepele schakelingen, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik in verschillende weersomstandigheden.

Artikelnummer: batavus-anp-naafd-rollerbrake-sh-nex-v-nexave-abrc3010fb2 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano Rollerbrake Nexus

De Shimano Rollerbrake Nexus is een geavanceerd remsysteem dat ontworpen is voor fietsen met naafversnelling. Het systeem bestaat uit een remblok dat tegen de buitenste ring van de remnaaf wordt gedrukt om de fiets te vertragen of tot stilstand te brengen.

Eén van de belangrijkste voordelen van de Shimano Rollerbrake Nexus is de consistentie en betrouwbaarheid van het remmen. Het systeem werkt ongeacht de weersomstandigheden, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik in alle seizoenen. Dankzij de interne constructie van het remsysteem zijn er bovendien nauwelijks slijtageonderdelen, wat resulteert in een lange levensduur en lagere onderhoudskosten.

Remkracht aanpassen

De remkracht kan eenvoudig worden aangepast door middel van een stelschroef, waardoor gebruikers kunnen kiezen tussen meer of minder weerstand afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. Dit maakt het systeem ook geschikt voor zware belastingen, zoals bijvoorbeeld tijdens het rijden met zware bagage of in heuvelachtige gebieden.

De Shimano Rollerbrake Nexus is gemakkelijk te installeren op de meeste fietsen met naafversnelling en kan zonder speciaal gereedschap worden vervangen indien nodig. Door zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid wordt dit remsysteem veel gebruikt op stadsfietsen en andere soorten fietsen die intensief worden gebruikt voor woon-werkverkeer of recreatie.

Extra informatie

Barcodes

8715957560102

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zilver

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO Rollerbrake NEXUS