Shimano Nexus 20 tanden Achtertandwiel – Perfect voor Comfortabel en Rustig Schakelen

5,99

De Shimano Nexus 20 tanden achtertandwiel is een kwaliteitsproduct van Shimano dat is ontworpen voor stadsfietsen. Het tandwiel biedt maximale prestaties voor alle rijomstandigheden en is ontworpen om lang mee te gaan.

Artikelnummer: shimano-shim-tandwiel-nexus-20t-zi Categorie:

Shimano Nexus 20 tanden Achtertandwiel

Het Shimano Nexus 20 tanden achtertandwiel is een duurzame en betrouwbare optie voor je fiets, ontworpen voor gebruik met de Shimano Nexus-versnellingsnaven serie. Dit tandwiel is gemaakt van sterk gesmeed staal, waardoor het sterk genoeg is om tegen alle soorten weersomstandigheden te bestand zijn. Bovendien is het speciaal ontworpen met een hardheid van 58 HRC, wat het erg sterk maakt en tegen slijtage bestand is. Met deze hardheid is het tandwiel ook bestand tegen vervorming en sterk genoeg om grote krachten te weerstaan.

Precieze schakelervaring

In samenwerking met het Shimano Nexus-versnellingsnavensysteem levert dit tandwiel je een precieze schakelervaring. Het biedt een lagere rotatieweerstand, geoptimaliseerde schakelkracht en een soepele schakelervaring zelfs bij zware belasting. Het tandwiel biedt ook een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig.

Extra informatie

Gewicht 70 kg
Barcodes

8717009362689

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Shimano Nexus 20 tanden Achtertandwiel - Perfect voor Comfortabel en Rustig Schakelen