Shimano Nexus 18 Tandwiel – Perfect voor Elke Fiets.

5,99

Shimano Nexus 18 tandwiel is een krachtig en stabiel tandwiel, met 18 tanden, dat speciaal is ontworpen voor gebruik op zowel stadsfietsen als andere fietsen met een Shimano Nexus versnelling. Het unieke ontwerp van dit tandwiel zorgt ervoor dat het mechanisch veel vermogen kan overbrengen, wat resulteert in een snelle schakeling en een betrouwbare prestatie. Bovendien biedt het ook makkelijk onderhoud en een lange levensduur.

Artikelnummer: shimano-shim-tandwiel-nexus-18t-zi Categorie:

Shimano Nexus 18 Tandwiel

De Shimano Nexus 18 tandwiel is een superieur tandwiel voor fietsen met een naaf-versnelling. Het beschikt over een slank en compacte ontwerp dat naadloos past binnen de meeste moderne fiets frames.

Materiaalkeuze

Het is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een geweldige duurzaamheid en prestaties. Het is voorzien van een duurzame afwerking die het tegen schokken en andere schadelijke elementen beschermt en slijtage minimaliseert. Daarnaast is het gemaakt met een hoge mate van precisie en zorgvuldigheid die de prestaties ervan verbetert. Het maakt gebruik van het Shimano-systeem, waardoor je altijd een soepel schakelen kunt garanderen.

Eenvoudige montage

Het is eenvoudig te installeren en compatibel met de meeste moderne fietsframes. Het wordt geleverd met accessoires om je te helpen het te monteren.

Het Shimano Nexus 18 tandwiel bied je alles wat je nodig heeft om je fietsexperience te verbeteren. Het is een sterk en betrouwbaar product dat je alles biedt wat nodig is om de beste prestaties te leveren.

Extra informatie

Gewicht 50 kg
Barcodes

8717009362641

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Shimano Nexus 18 Tandwiel - Perfect voor Elke Fiets.