SHIMANO MTB Press Fit Trapas Adapter SM-BB71 voor Mountainbikes

29,99

De SHIMANO MTB Press Fit Trapas Adapter SM-BB71 is een adapter die gebruikt wordt om een press fit trapas te monteren op een mountainbike. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een stevige constructie voor betrouwbare prestaties. De adapter is compatibel met alle SHIMANO-trapassen en biedt een perfecte pasvorm voor alle standaard mountainbikes.

Artikelnummer: shimano-trapas-adapter-sm-bb71-mtb-press-fit Categorie:

SHIMANO MTB Press Fit Trapas Adapter SM-BB71

De SHIMANO MTB Press Fit Trapas Adapter SM-BB71 is een innovatieve oplossing voor het vervangen van je trapas. Deze adapter is speciaal ontworpen voor mountainbikes en biedt een betrouwbare, stevige verbinding tussen de trapas en de bottom bracket. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat bestand is tegen corrosie en slijtage.

Gemakkelijk installeren

De adapter heeft een press-fit design waardoor hij gemakkelijk te installeren is zonder gereedschap. Het heeft ook een lagerontwerp met twee lagers die de kracht gelijkmatig over de as verdelen om zo een soepeler pedaalgevoel te creëren. Bovendien heeft de adapter een afdichting die water en stof buitenhoudt om zo de levensduur van je trapas te verlengen. De SHIMANO MTB Press Fit Trapas Adapter SM-BB71 is compatibel met alle standaard mountainbike frames met een 68mm of 73mm breedte. Het wordt geleverd met alle benodigde montageonderdelen, waaronder schroeven, moeren en ringen, zodat je direct aan de slag kunt.

Extra informatie

Gewicht 0,11 kg
Barcodes

4524667434221

Hoofdkleur

,

Model

Merk

Jaar

Maat

Kleur

,

Ik heb een vraag over de…: SHIMANO MTB Press Fit Trapas Adapter SM-BB71 voor Mountainbikes