SHIMANO Freewheel 7-speed

28,99

Een Shimano Freewheel met 7 versnellingen.

Artikelnummer: shimano-shim-freew-7v-br Categorie:
Pagina Delen:

Shimano Freewheel 7-speed

De Shimano Freewheel 7-speed is een hoogwaardig fietsonderdeel dat werd ontworpen voor fietsers die houden van snelle en soepele overgangen tussen versnellingen. Dit freewheel heeft 7 tandwielen die zorgvuldig werden ontworpen om de beste prestaties te leveren tijdens het fietsen.

Het freewheel heeft een duurzame constructie en bestaat uit hoogwaardige materialen zoals gehard staal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Bovendien biedt dit onderdeel betrouwbaarheid en stabiliteit tijdens het fietsen, wat bijdraagt aan de veiligheid van de fietser.

De Shimano Freewheel 7-speed is compatibel met verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen, racefietsen, hybride fietsen en mountainbikes. Het installatieproces is eenvoudig en kan door iedere ervaren fietser worden uitgevoerd.

Precisie-tandwielen

Dankzij zijn precisie-tandwielen zorgt dit freewheel voor vlotte schakelingen tussen versnellingen, wat de rijervaring verbetert en vermoeidheid vermindert. Bovendien levert het een hoge mate van efficiëntie ten opzichte van andere componenten op de markt.

Kortom, de Shimano Freewheel 7-speed is een betrouwbare, duurzame en efficiente keuze voor elke fietser die op zoek is naar een soepele overgang tussen versnellingen en optimale prestaties tijdens het rijden.

Extra informatie

Gewicht 0,55 kg
Barcodes

4524667689461

Hoofdkleur

,

Model

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Grijs, Zilver/zwart

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO Freewheel 7-speed