SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel, 10-Speed

269,00

Het SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel is een hoogwaardig, veelzijdig fietsonderdeel ontworpen voor 10-speed aandrijfsystemen. Met een optimale cranklengte van 172,5 mm en een 50TX34T vertanding biedt het uitstekende prestaties en schakelmogelijkheden. Als onderdeel van de betrouwbare SHIMANO ULTEGRA-reeks zorgt het voor een soepele en efficiënte rijervaring. Professionele installatie en regelmatig onderhoud zijn essentieel voor optimale prestaties. Compatibiliteit met andere 10-speed fietsonderdelen moet worden gewaarborgd voor nauwkeurige werking.

Artikelnummer: shimano-crankstel-ultegra-6750-10-speed-172,5mm-50-34t Categorie:
Pagina Delen:

SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel, 10-Speed

Het SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel is een hoogwaardig fietsonderdeel dat is ontworpen voor 10-speed aandrijfsystemen. Met een cranklengte van 172,5 mm en een vertanding van 50TX34T, biedt dit crankstel uitstekende prestaties en veelzijdigheid voor fietsers van verschillende disciplines. Het crankstel is onderdeel van de gerenommeerde SHIMANO ULTEGRA-reeks, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en soepele schakelervaring.

Belangrijkste kenmerken

Het SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel biedt verschillende belangrijke kenmerken die bijdragen aan zijn uitstekende prestaties:

1. Cranklengte

Met een cranklengte van 172,5 mm is dit crankstel geschikt voor fietsers van verschillende lengtes en biedt het een optimale balans tussen krachtoverbrenging en trapcomfort. De cranklengte heeft invloed op het rendement van de pedaalslagen en de algehele efficiëntie tijdens het fietsen.

2. Vertanding

Het crankstel heeft een vertanding van 50TX34T, wat betekent dat het is voorzien van een 50-tands groot blad en een 34-tands klein blad. Deze combinatie van tandwielen biedt een breed scala aan versnellingsopties, ideaal voor fietsers die willen schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen.

3. 10-Speed Compatibiliteit

Dit crankstel is ontworpen voor 10-speed aandrijfsystemen, wat betekent dat het optimaal werkt met 10-speed fietsen. Het zorgt voor nauwkeurige en soepele schakelprestaties, waardoor fietsers gemakkelijk kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden tijdens het rijden.

4. Shimano ULTEGRA Serie

Als onderdeel van de SHIMANO ULTEGRA Serie staat dit crankstel garant voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De ULTEGRA-reeks wordt vaak gebruikt door professionele en serieuze fietsers vanwege de uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Installatie

Het monteren van het SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel vereist enige kennis van fietsmechanica. Het wordt aanbevolen om de installatie te laten uitvoeren door een professionele fietsenmaker om een correcte en veilige montage te garanderen. De juiste gereedschappen en technieken moeten worden gebruikt om schade aan de fiets en het crankstel te voorkomen.

Onderhoud

Om de levensduur en prestaties van het crankstel te optimaliseren, is regelmatig onderhoud essentieel. Zorg ervoor dat de kettingbladen schoon en vrij van vuil en vuil blijven. Controleer ook regelmatig de staat van de kettingbladen en tandwielen om tekenen van slijtage of beschadiging op te sporen. Indien nodig kunnen versleten onderdelen worden vervangen om de prestaties te behouden.

Compatibiliteit

Het SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel is compatibel met verschillende fietsonderdelen, zoals 10-speed kettingen, derailleurs en shifters. Zorg ervoor dat het crankstel correct wordt gecombineerd met andere componenten voor een soepele en nauwkeurige werking.

Conclusie

Het SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel is een hoogwaardig en veelzijdig fietsonderdeel dat geschikt is voor fietsers met 10-speed aandrijfsystemen. Met een optimale cranklengte en vertanding biedt dit crankstel uitstekende prestaties en schakelmogelijkheden voor verschillende fietsdisciplines. Als onderdeel van de SHIMANO ULTEGRA-reeks staat het crankstel garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met de juiste installatie en onderhoud zal het crankstel fietsers voorzien van een soepele en efficiënte rijervaring.

Extra informatie

Barcodes

4524667694984

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO FC-6750 ULTEGRA Crankstel, 10-Speed