SHIMANO DURA-ACE R9100 STI Unit Rechts

329,00

De SHIMANO DURA ACE R9100 STI Unit Rechts is een hoogwaardige schakelunit voor racefietsen. Het is ontworpen om de prestaties van de fiets te verbeteren door een soepele en precieze schakeling te garanderen. De unit heeft een ergonomisch ontwerp met een lage profielvorm, waardoor het comfortabeler is om mee te werken. Het is ook compatibel met veel verschillende shifters en biedt een betrouwbare bediening in alle weersomstandigheden.

Artikelnummer: shimano-sti-unit-dura-ace-r9100-rechts Categorie:
Pagina Delen:

Shimano DURA-ACE R9100 STI Unit Rechts

De Shimano DURA-ACE R9100 STI Unit Rechts is een hoogwaardige schakelunit die ontworpen is voor professionele wielrenners. Deze unit is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een ergonomisch ontwerp dat de prestaties verbetert. Het heeft een lage profielontwerp dat de aerodynamica verbetert, waardoor je meer snelheid kunt bereiken.

Ergonomie

De unit heeft ook een verbeterde ergonomie met een groter contactoppervlak voor betere controle en comfort. Het heeft ook een nieuwe technologie genaamd Synchronized Shift, waarmee je twee versnellingen tegelijk kunt schakelen. Dit maakt het schakelen veel makkelijker en efficiënter. Bovendien is deze unit compatibel met alle Shimano-versnellingssystemen, waardoor je hem op elke fiets kunt gebruiken.

Kortom

De Shimano DURA-ACE R9100 STI Unit Rechts is een uitstekende keuze voor professionele wielrenners die op zoek zijn naar hoge prestaties en betrouwbaarheid.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Barcodes

4524667741732

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Model

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO DURA-ACE R9100 STI Unit Rechts