SHIMANO DURA-ACE Di2 R9170 Links – Elektronische linker Shifter voor Pro’s

449,00

De SHIMANO DURA ACE Di2 R9170 Links is een elektronische schakelgroep voor racefietsen. Het biedt een hoge prestatie, betrouwbaarheid en precisie met de nieuwste technologieën zoals Synchro Shift, Multi-Shift en E-Tube. De groep bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder shifters, derailleurs, kabels en batterijen. Het is ideaal voor zowel professionele als recreatieve fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte schakelervaring.

Artikelnummer: shimano-sti-unit-dura-ace-di2-r9170-links Categorie:
Pagina Delen:

Shimano DURA-ACE Di2 R9170 Links

Deze Shimano DURA-ACE Di2 R9170 Linker shifter is onderdeel van een revolutionaire schakelset die de prestaties van professionele wielrenners naar een hoger niveau tilt. Deze set is ontworpen met de modernste technologieën en biedt een uitzonderlijke prestatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De totale set

De set bestaat uit twee shifters, een voor- en achterderailleur, een batterij, kabels en kabelhouders. De shifters zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en hebben een ergonomisch ontwerp dat comfortabel in de hand ligt. Ze hebben ook een intuïtieve bediening waardoor je snel en gemakkelijk schakelt tussen versnellingen. De voor- en achterderailleur zijn gemaakt van sterk materiaal dat bestand is tegen slijtage.

Elektronisch en bliksem snel

De Shimano DURA-ACE Di2 R9170 Links heeft ook een geavanceerd ontwerp dat ervoor zorgt dat ze soepel schakelen tussen versnellingen. De derailleurs worden gevoed door de meegeleverde batterij die tot wel 1000 kilometer meegaat op één lading. Tot slot wordt er ook kabels en kabelhouders meegeleverd om alles netjes te installeren. Met deze linker shifter ben je verzekerd van topkwaliteit prestaties op elke rit!

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Barcodes

4524667848554

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO DURA-ACE Di2 R9170 Links - Elektronische linker Shifter voor Pro's