SHIMANO DURA-ACE BR-R9210-F Direct mount Voorremklauw

209,00

De SHIMANO DURA-ACE BR-R9210-F Direct mount Voorremklauw. Het is een hoogwaardige remklauw voor op de fiets.

Artikelnummer: shimano-remhoef-voor-dura-ace-9210 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano DURA-ACE BR-R9210-F Direct mount Voorremklauw

De Shimano DURA-ACE BR-R9210-F Direct Mount voorremklauw is een hoogwaardige remklauw voor racefietsen. Deze remklauw is ontworpen om een ​​hoge remkracht te leveren met een soepele en progressieve remwerking. De remklauw is uitgerust met een direct mount systeem, waardoor de remklauw direct op de voorvork gemonteerd kan worden. Dit zorgt voor een betere stijfheid en een betere remprestatie.

De Shimano DURA-ACE BR-R9210-F Direct Mount voorremklauw is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is voorzien van een keramische remblok. De keramische remblok biedt een uitstekende duurzaamheid en hittebestendigheid, waardoor deze remklauw geschikt is voor zware en lange ritten. De remklauw kan ook worden aangepast aan de dikte van de velg, waardoor de remprestatie nog verder verbeterd kan worden.

Licht van gewicht

De remklauw heeft een gewicht van slechts 149 gram, waardoor deze lichtgewicht is en bijdraagt ​​aan de algehele gewichtsbesparing van de fiets. Het ontwerp van de remklauw is gestroomlijnd en aerodynamisch, wat de algehele prestaties ook ten goede komt.

Kortom, de Shimano DURA-ACE BR-R9210-F Direct Mount voorremklauw is een hoogwaardige remklauw die geschikt is voor racefietsen en die een uitstekende remprestatie levert. Met zijn direct mount systeem, keramische remblokken, aanpasbaarheid en lichtgewicht ontwerp is dit een topklasse product dat zeker de moeite waard is.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Barcodes

4550170893866

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Model

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO DURA-ACE BR-R9210-F Direct mount Voorremklauw