SHIMANO Dura Ace BR-R9100 Voor-Remhoeven: Kwaliteit voor Fietsers in elk Seizoen

229,00

De SHIMANO Dura Ace BR-R9100 remhoeven zijn de meest geavanceerde remhoeven in SHIMANO’s Dura Ace-serie. Ze bieden superieure remkracht, een lage luchtweerstand en een uitstekende stijfheid, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende omstandigheden. Bovendien hebben de remmen een robuuste constructie die is ontworpen om te presteren in de meest extreme omstandigheden.

SHIMANO Dura Ace BR-R9100

De SHIMANO Dura Ace BR-R9100 remhoeven zijn een hoogwaardig product dat is ontwikkeld voor professionele wielerwedstrijden. De remhoeven bieden een superieure remkracht, veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van een lichtgewicht aluminium alloy, wat zorgt voor een uitstekend gevoel in het remmen. Met hun vloeiende curve dragen ze bij tot een betere aerodynamische prestatie van de fiets.

Gemakkelijk te monteren

Verder zijn de remhoeven voorzien van een geïntegreerde kabelgeleider, waardoor er gemakkelijk mee te werken is tijdens het monteren en onderhouden ervan. Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige rem die je fiets prestaties naar een hoger niveau kan tillen, dan zijn de SHIMANO Dura Ace BR-R9100 remhoeven de perfecte oplossing.

Extra informatie

Gewicht 0,33 kg
Barcodes

4524667321262

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Model