SHIMANO DURA-ACE BR-9210 Achterrem – Prestaties en Duurzaamheid voor Uw Perfecte Rem!

209,00

De SHIMANO DURA ACE BR-9210 achterrem is een lichtgewicht rem die de beste prestaties in zijn klasse biedt. Een duurzaam, hoog remvermogen en slijtvast remsysteem. Ontwikkeld voor extreme omstandigheden en ideaal voor professionele en recreatieve wielrenners.

Artikelnummer: shimano-remhoef-achter-dura-ace-9210 Categorie:
Pagina Delen:

Shimano DURA-ACE BR-9210 Achterrem

De Shimano DURA-ACE BR-9210 achterrem is perfect voor wie op zoek is naar een betrouwbare rem met geweldige prestaties. Deze achterrem heeft een direct gemonteerd ontwerp voor verstelbaarheid en een platte flens voor goede feedback. Bij het remmen wordt de kracht gelijkmatig over de armen verdeeld, waardoor de remprestaties verbeteren.

De rem is ook voorzien van een remklauwmontageplaat voor eenvoudige installatie en kabelgeleiding voor soepele kabelverbindingen. Gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium voor duurzaamheid en materiaalintegriteit. Daarnaast is hij waterafstotend en heeft hij een rubberen coating die voorkomt dat er water binnendringt.

Ideaal  in natte omstandigheden

Door het grote contactoppervlak van de remblokken is de Shimano DURA-ACE BR-9210 achterrem ideaal voor gebruik in natte omstandigheden. Het veerbelaste armontwerp zorgt voor een soepele beweging, minder schokabsorptie en betere remprestaties.

Kortom, de Shimano DURA-ACE BR-9210 achterrem is de ideale oplossing als je op zoek bent naar betrouwbare remprestaties. Met zijn robuuste ontwerp, duurzaamheid en waterbestendigheid is deze rem perfect voor elke professionele fietser.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Barcodes

4550170893958

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Series Color

Model

Een vraag stellen over dit product: SHIMANO DURA-ACE BR-9210 Achterrem - Prestaties en Duurzaamheid voor Uw Perfecte Rem!