Shimano Dura Ace BR-9200-R Remhoef

199,99

De Shimano Dura Ace BR-9200-R Remhoef voorzien van het SLR-EV dubbele symmetrische pivot-ontwerp van SHIMANO, maken de kortarmige DURA-ACE-remklauwremmen uit de R9200-serie gebruik van dubbele lagers en een roller om een hogere efficiëntie te bewerkstelligen en superieure modulatie en remvermogen te leveren.

Artikelnummer: shimano-remhoef-achter-dura-ace-9200 Categorie:

Shimano Dura Ace BR-9200-R Remhoef

De SHIMANO DURA ACE BR-9200-R Remhoef is de perfecte keuze voor serieuze fietsers die op zoek zijn naar optimale remprestaties. Deze remhoef is ontworpen om maximale kracht en controle te bieden, ongeacht de weersomstandigheden en het terrein. De remhoef is gemaakt van hoogwaardige materialen en is nauwkeurig vervaardigd voor een perfecte pasvorm en een langdurige prestatie.

De remhoef is uitgerust met een dual-pivot design dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de remkracht en een snelle reactie op de remhendel. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk tot stilstand komen, zelfs bij hoge snelheden. De remhoef is ook voorzien van een geavanceerd rembloksysteem dat ervoor zorgt dat de remkracht gelijkmatig wordt verdeeld over het oppervlak van de velg, waardoor slijtage van de velg wordt verminderd.

Instelbaar

De SHIMANO DURA ACE BR-9200-R Remhoef is ook voorzien van een verstelbare veerkracht, waardoor je de remkracht naar wens kunt aanpassen. Dit zorgt voor een individuele afstelling van de remkracht, waardoor je zich comfortabel kunt voelen tijdens het fietsen. De remhoef is ook compatibel met alle andere Dura Ace-componenten, waardoor je een perfecte match krijgt met je fiets.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige remhoef die optimale prestaties biedt, dan is de SHIMANO DURA ACE BR-9200-R Remhoef zeker een uitstekende keuze. Met zijn geavanceerde ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze remhoef je de kracht en controle die je nodig heeft om vol vertrouwen te fietsen, ongeacht de omstandigheden.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Barcodes

4550170893835

Hoofdkleur

Merk

Jaar

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: Shimano Dura Ace BR-9200-R Remhoef